Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A www.shop. Builder.hu oldalró...

A www.shop. Builder.hu oldalról történő vásárlás esetén mennyi idő a kiszállítás?

Figyelt kérdés
Zala megyében lakom.

2016. ápr. 6. 09:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem, most rendeltem tőlük először, és utoljára. :/

24 óra alatt odáig sem jutottak, hogy feldolgozzák a megrendelésemet, hogy tudjak utalni... Közben merült fel kérdés( még ki akartam egészíteni a rendelést egy-két aprósággal), ezalatt az idő alatt válaszra sem méltattak. :/

2016. ápr. 7. 12:56
 12/24 anonim ***** válasza:

Jaj, sajnálom. :( Szerintem csak el vannak havazva, biztos sok a rendelés, mindenki "gyúr" a nyárra. :)

/Gabesz/

2016. ápr. 7. 16:29
 13/24 anonim ***** válasza:

Azóta felhívtak telefonon, mivel érdeklődtem, hogy hogyan egészíthetném ki a rendelést...

Nem vigasz, hogy be vannak havazva... 23 ezres rendelés mellett még a teremben vennem kellett 6 egyadagos fehérjét, hogy elég legyen, mire megérkezik a csomag, mert hiába adnák fel holnap, ha senki nem lesz otthon hétfőn-kedden, aki át tudná venni...

Így a rendelés, meg a bérletek mellé további 1500 ft kiadás pluszban. :/

2016. ápr. 7. 18:45
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
Egyáltalán miért rendel bárki tőlük? Legdrágább táplálékkiegészítő üzlet..
2016. ápr. 15. 12:04
 15/24 anonim ***** válasza:
32%

#14: nem nevezném drágának. MHN fehérje 10 ezer ft 3 kg. Edzős póló 1.890. Mindez ingyenes kiszállítással.

Mondj egy helyet, ahol olcsóbb!

2016. ápr. 15. 12:24
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul a rendszeres vásárlóknak "dobálják" az 1-3 ezer Ft-os kuponokat, úgy meg már tényleg nem drágák.
2016. ápr. 15. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:
Ami fehérjét pl. én veszek, az a builderen 8 ezerrel drágább, mint mindenhol máshol. Most több helyen épp akciós, így a builderen 10 ezerrel drágább. Ízületvédő 1600 forinttal több. Creatine 2400 forinttal. És nem egyetlen egy boltnál drágább ennyivel. Egy rakás másik webshopban max. 300-1000 forintos eltérések vannak a termékek árai között, amik a builderen több ezer forinttal is többe kerülnek mindenki másnál. De persze vásároljatok csak ott, mert az a menő, meg mást nem is ismertek.
2016. ápr. 15. 19:02
 18/24 anonim ***** válasza:
Amúgy két éve volt a neten egy összehasonlító teszt az online táplálék kieg. boltokról, tök ugyanazoknak a termékeknek az árait hasonlították össze. A builder lett az utolsó árak tekintetében. És nem változott semmi. Az ingyenes kiszállítás meg lófäsz a seggébe az embernek, mert inkább megrendelek mindent több ezer forinttal olcsóbban és fizetek 500-1000 forintot a kiszállításért, de a legtöbb helyen x összeg felett ugyanúgy ingyen van, és valljuk be, ha egyszer rendel az ember, akkor azt nem 2-3 ezer forinttért teszi. Én pl. most 37 ezerért rendeltem fehérjét, 2 doboz vitamint, ízületvédőt, creatinet és ha tök ugyanezt megveszem a buildernél, akkor csak a fehérje 28 ezer lett volna. Nem nehéz kiszámítani, hogy a maradék 9 ezerbe a többi nem fért volna bele náluk.
2016. ápr. 15. 19:06
 19/24 anonim ***** válasza:
32%

Akkor ismétlem:

3 kg MHN fehérje 10 ezer forint.

Kérem a linket, ahol ugyanezt a kategóriájú tejsavó fehérjét olcsóbban megkapom!

Félre ne érts, nem isteníteni akarom őket. De ha van olcsóbb, azt légy szíves nevezd meg konkrétan, és akkor váltok! Nekem sem mindegy, mennyit költök...

2016. ápr. 15. 19:15
 20/24 anonim ***** válasza:
32%
A 5udatos vásárló megnézi, hol éri meg neki és onnan rendel... Ha a shop.buildernél is megkapom amit akarok akkor onnan... Egyébként meg nem mindenki olyan csóró, hogy 1-2ezresen ennyit görcsöljön.
2016. ápr. 16. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!