Heti egy futás vezethet izomvesztéshez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!8 hónapja kezdtem el az edzést valamennyire már alakul is forma ha ez mondható ennyi idő után viszont észre vettem magamon foci(csak hobbi) közben hogy nagyon nem bírok már futni.Ennek kiküszöbölésére szeretnék betenni az edzéstervembe heti egy napot amikor futok.Nagyjából 3km lenne.Szerintetek ez vezethet izomvesztéshez?Köszönöm a válaszokat előre is!2016. ápr. 2. 18:42
1/5 anonim válasza:
Dehogy fogsz izmot veszíteni. Egyébként az is elég ha beiktatsz heti pár aerobot. Ha az étreded is hozzá igazítod a plusz mozgásnak nem fogsz ennyitől izmot veszíteni, sőt kifejezetten jót tesz.
2/5 anonim válasza:
Heti 3 km futástól izomvesztés... anyám borogass, komolyan.
Hol olvastad? A sárga oldalon?
Én már évek óta hetente 2-szer futok 10-12 km-t (tehát összesen 20-24-et), nem hogy izomvesztés nincs, hanem fejlődök is.
3/5 anonim válasza:
Ja 3km olyan kevés, hogy még a kajádba se nagyon kell belekalkulálni a kajás részt arra értettem ha pl heti 4 aerobot beraksz, ott már lehet picit többet kell enni.
5/5 anonim válasza:
3 km az annyi mintha el se mentél volna... Nem lesz izomvesztés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!