Miért nem megy?
Sziasztok!
Először is kérlek ne szóljatok már le és értelmes válaszokat adjatok már majd az alábbi gondjaimra!
Szóval jelentkeztem szerződéses katonának, már 1-2 hete minden nap járok futni, de sajnos 1500 méternél többet nem bírok futni, ezt az 1500métert elég jó tempóba csinálom, a követelmény 3200méter 15 perc alatt nekem az 1500méter meg van olyan 6 perc alatt de többet már nem bírok :/
Fekvőtámaszt tegnap kezdtem el de abból meg sajnos 30 megy egyszerre :/
Valahogy segítsetek már nekem pár ötlettel hogy ezeket a teljesítményeket hogyan növelhetném, mert még kb van 1 hónapom hogy legyen az erőnléti.
A fekvőtámaszt hogy bírjak olyan 75-öt megcsinálni ahhoz kezdjek el kondizni is?
Gyakorolni kell, kétnaponta fekvőzz. Fekvenyomástól nem fogsz érdemben több fekvőt csinálni, de érdemes megpróbálni aránylag magas ismétlésszámmal.
Futáshoz meg futni kell, kész.
Ne fuss minden nap csak minden 2. vagy 3. nap, pihenni is kell az egész testnek. 1 hónap alatt nem fogod 250%-ára emelni a fekvőtámasz tudásodat. Jóval hamarabb el kellett volna kezdeni. Mondanám hogy csinálj minden nap egyel többet, de hát ahhoz is kevés az idő.
Amúgy lehet hülyén hangzik meg beszólnak ezért, de a felmérés előtt ~3 órával zabálj be valami hulladék gyorséttermi kaját. Meki, kfc, b.king, ilyesmit. Nagyon betölt, lesz energiád.
21 évesen jelentkeztem szerződéses katonának, mivel most az álláskeresőieket nagyon toborozzák befele!
De apait és anyait beleadok addig is a felkészülésbe, jó nem nagy táv csak a baj hogy erős dohányzós vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!