Kreatin. Van értelme? Vagy csak beképzelik a hatást?
Nálam szinte csodát művelt, főleg amíg nem ismertem, akkor csodálkoztam el a hatásán. legelőször még 2004-ben használtam kerékpározáshoz. Volt olyan rész a Jánoshegyen a nyomós kút mellett bukkan ki a vége az erdőből. Azon korábban csak fel tolni tudtam a biciklit. Amikor próbáltam feltekerni, akkor néhány pedál fordulat után égő fájó lábizomal "estem" szinte le a bringáról. Aztán kipróbáltam a kreatinnak ezt a formáját. Alig hittem el. Ott végig úgy mentem fel, lassan de folyamatosan tekerve végig mentem, ahol előtte még soha. Azóta már rendszeresen használom ezt is és a HMB-t is együtt. Sok helyen írnak ennek a kettőnek az együttes jó hatásáról.
A HMB-hez nem lehet hozzászokni. Azt nem kell tölteni, mert hamar kiürül a szervezetből, de addig sokat segít.
A kreatinnal tölteni kell, mert lassan halmozódik fel a szervezetben. Viszont két hónap után érdemes pihenőt tartani, mert hosszabb távú folyamatos szedés után már kevésbé jelentkezik intenzíven a hatás.
A kreatin akkor okoz hasmenést, ha a napi adagot egyben vagy nagy adagokban viszed be. Három vagy öt részre elosztva már nem okoz ilyen gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!