Jó ez az intervallum edzés?
Kis bemelegítés, fél perc helyben sprint (Teljes lendülettel térd magasra.), majd másfél perc pihenő.
Ezt ismétlem 6-8x. A pulzus 160-180 végig, szóval nem kevés, a végére teljesen bedurran a vádlim és hátsócombom.
Jó ez így? Heti 3x megy, mellette 4x súlyzós edzés és diétás étrend természetesen.
Ne a Blikkből olvass. Alacsony intenzitásnak (értsd: pihenő) sem pinalegyezésnek kell lennie, hanem aerob tartománynak. Ha teljesen leállsz, az szükségtelenné teszi. Hasonlítsd össze a 60 perc biciklizést a 10x6 perc tekeréssel, annak se sok haszna lesz.
Amúgy garantálom, hogy az a 160-as pulzus legfeljebb 100 lesz (inkább annyi sem) fél perc után. Mégis hogy maradna 160, ha nem csinálsz semmit?
Szerintem ez nem a Blikk, igaz, ez is piros.
Úgy 160- hogy mérem közben.. Ismétlem, nem végeztem az utóbbi (hosszú) időben a súlyzós edzésen kívül semmi komoly mozgást, így el vagyok szokva a nagyobb megterheléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!