Fegyencedzés? Hibrid?
Figyelt kérdés
Hali. November elseje óta csinálom intenzivebben a fegyencedzést. Sokat fejlődtem ezalatt, látszatra nem annyira mint erőnlétben és állóképességben. Kolista vagyok, és sajnos kolinkba se konditerem se súlyhasználati lehetőség nincs.. igy a szobánkat átalakitottuk igy fegyencedzésre tökéletes, hétvégente mikor hazajövök szoktam pénteken, szombaton kis súlyal (9-10, egyes gyakorlatokat 5kilóval) végezni. Igy is érzem eredményét. De hogy lehetek legeredményesebb? Csak sajáttestsúllyal vagy súllyal is hibrid edzést folytatva? esetleg vigyek bele több súlyt?2016. ápr. 1. 19:26
1/2 anonim válasza:
Akkora súly kell, amivel 8-10 ismétlés megy. Ha kevés, akkor növeld. Minden edzésen próbálj szériánként egy ismétlést hozzátenni, ha nem megy, akkor a következő héten.
2/2 Olaf88 válasza:
Azokat pici 5-10 kilós súlyokat akár belerakhatnád a táskádba is, és úgy nyomhatnád vele a húzódzkodást, tolódzkodást, egylábas guggolást. Mire ugyanannyi ismétlést sikerül vele produkálnod mint előtte súly nélkül, valszeg erősebb és izmosabb leszel. Ekkora súlyokkal teljesen fölösleges máshogy edzeni, semmi értelme nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!