Fel lehet szedni fegyencedzéssel tömeget?
Figyelt kérdés
190 cm vagyok és 70 kg vagyok.Körül belül hány kg lehet felszedni fegyencedzéssel és mennyi idő alatt ?2016. márc. 27. 10:15
1/9 anonim válasza:
3 év alatt 16,4512321-2 kg-t, kb.
2/9 anonim válasza:
Fogalmunk sincs. Nem ismerjük a genetikádat, meg semmit. Ezt így nem lehet megmondani főleg hogy a fegyencedzés nem egy nagy izomtömeg növelő edzés
3/9 anonim válasza:
A közvetlen környezeted észreveszi, de egy olyan aki nem ismer nem biztos hogy levágja, hogy te mit is csinálsz otthon szabad idődben.
4/9 Cortez70 válasza:
Tömeget fel, tiszta izmot nem sokat.
5/9 anonim válasza:
Hát figyelj nem rossz a saját súlyos edzés, de nyilván súlyokkal jobb. Szerintem kezdd el egy jó étrenddel és meglátod mi lesz.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. márc. 27. 12:09
7/9 anonim válasza:
Kezdésnek nagyon jó 4 éve én is azzal kezdtem csináltam egy darabig aztán a konditerem, hamar megtapasztaltam hogy azért a konditeremben való edzés jóval másabb.
8/9 anonim válasza:
Ha ugyanannyit eszel mint eddig ettél,akkor semennyit sem fogsz felszedni,sőt inkább fogyni fogsz ha rendszeresen edzel.
9/9 anonim válasza:
Hasonló magassággal és testsúllyal egy pár kiló (kb. olyan 5-6 kg körül) feljött rám 4-5 hónap alatt (nyilván nem tisztán, mert rengeteget ettem az edzés mellé - ektomorfként azt hittem, bármit megehetek, aztán hasra el is híztam kicsit :D) és nem kifejezetten a fegyencedzést követtem, de csak saját testsúllyal edzettem. Utána áttértem súlyzós edzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!