Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok ajánlani jól bevált...

Tudnátok ajánlani jól bevált mellizom és hasizom gyakorlatokat? 15/f

Figyelt kérdés

2016. márc. 29. 07:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Na jó "kedves" kommentelők. A tesi tanárom(aki mellesleg egyetemen is tanít) mondta h ezekkel tudok erősíteni és izmot növelni a lábamon. A focira ő is azt mondta, hogy semmit nem ér a focistákat pedig el kéne küldeni "melegebb éghajlatra". Szóval belehet fogni, mert szerintem ő azért többet tud(nem.kevéssel) a sportról.mint ti valaha is fogtok. Szedjétek nyugodtan a proteint meg szúrjátok magatokat szeteroiddal, hátha elszakadnak az izmaitok és egy életre lebénultok. Emelett pedig remélem h impptenssé is váltok h ne születhessen tóbb ilyen "izom agyú" senki.
2016. márc. 29. 13:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai testitanárok semmit se tudnak az egészről. Egyet elárulok, futástól és bringátol nem lesz nagy labizmod
2016. márc. 29. 13:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Es te se tudsz semmit az egészről a protein az fehérje te eszement olyan mintha megennek egy csirkemellet. Menjél futni de az életben nem fogsz úgy kinézni mint itt bármelyikőnk na takarodo ebbol a temakorbol
2016. márc. 29. 13:13
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát igen errol beszélek. Itt vagytok ti a két utolso kommentelo. Mind a kettotok IQ-ja szerintem kozelebb van a 20-hoz mint a 90-hez. És a tesi tanarom már elmúlt 60éves és még mindig lazan megcsinalja az olimpiai torna gyakorlatokat
2016. márc. 29. 13:25
 15/23 anonim ***** válasza:

A tesitanárod egy senki, ha ilyen blődségeket pofázik. Egy féléve kómában levő ember lábát biztos erősíti a futás. Amúgy meg a focisták mit csinálnak a pályán, kiverik egymásnak? Fogalma nincs az egészről, ha neked ilyeneket mond. És valószínűleg lebénulsz egy mellizomszakadástól, nem? Ha szerinted a testépítőkön kívül versenyszinten nem doppingol senki sem, olvasd el ezt:

[link]

2016. márc. 29. 13:28
 16/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nagyon szép, hogy tiszteled, de a tornagyakorlatokon kívül ne vegyél példát róla.
2016. márc. 29. 13:31
 17/23 Cortez70 ***** válasza:

Nem ért hozzá a tanárod. Egyébként a focisták nagy részének elég izmos a lába, de ők is edzenek rá konditeremben is. Nézd meg pl Roberto Carlos combját.

Én is focizok a súlyzós edzés mellett és itt szerintem nem sokan tudnának izmosabb combot felmutatni az enyémnél. Pedig én 45 éves öregszar vagyok.

A dopping pedig minden sportban jelen van, nem csak a testépítőknél.

2016. márc. 29. 13:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Jó leszarom mit gondoltok
2016. márc. 29. 14:01
 19/23 anonim ***** válasza:

xDD Akkor várjuk majd a futástól azt a lábat.(futó voltam meg úszó is (verseny szinten))

De hülye már tényleg nem leszel:D

2016. márc. 29. 14:12
 20/23 A kérdező kommentje:
Homoszexuális bencike kussoljál be mert már rohadtul idegesítessz.
2016. márc. 29. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!