Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha esztek rizst milyet szoktat...

Ha esztek rizst milyet szoktatok és hol szerzitek be?

Figyelt kérdés
Az árát nézitek ami olcsó és megteszi pl a CBA-s "b" minőségű rizs is vagy szeretitek a márkásabbakat? Esetleg van favorit? Szimpla kíváncsiságból kérdezem ezt.:)
2016. márc. 28. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Fehéret.A boltból.
2016. márc. 28. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Amikor még ettem rizst, akkor fehéret vettem a Sparban, jó volt a legolcsóbb is, nem nagyon néztem, hogy milyen, 2x125g-os kiszerelésben volt.

Inkább Tk kenyérnél maradok, jobban szeretem.

2016. márc. 28. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:

LIDL, ott szerintem 1 fajta van és praktikus zacsiban. Zárható + van rajta ilyen mérős valami.

Néha veszek hipermarketben előgőzölt barnát vagy hosszú/jázmint.

Nem figyelem az árát.

2016. márc. 28. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Jázmin rizs 5-20kg kiszerelésben. Nagyker boltokban, metro vagy más élelmiszer nagykerben.
2016. márc. 28. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem megteszi a spáros, többet próbáltam de ezt szeretem, olcsó és nem tapad össze a zacskóban hanem szemekre hullik
2016. márc. 28. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
200 forintos, épp csak az a fő, hogy ne főjön lassan. De inkább a párom eszi, én csak keveset. Nekem van barna előfőzött s barna puffasztott, de azokból is keveset eszem. A barnát még meg tudom különböztetni a fehértől (nekem jobban tetszik, rágósabb, kevesebb kell belőle, édességnek kevésbé alkalmas - kinek mik a szempontjai. ha mennyiségben tolnám, akkor a fehér lenne a befutó), de a flancosak nekem feleslegesek (nem is ismerem őket, az igaz, de az ételben nem a rizs a fő elem, az csak egy semleges, olcsó köret), pompásan megfelelnek a legsimábbak is, csak főjenek meg a szokásos idő alatt.
2016. márc. 28. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Vörös és fekete rizst szeretem a legjobban, sajnos nem mindenhol lehet beszerezni...

Bio boltokban általában van.

2016. márc. 29. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!