Ti mit esztek, ha nincs hús és rizs? :D
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 10:21
1/28 anonim válasza:
Rizset alapból nem eszek, max barnát, rengeteg más jó ch forrás van. Zab, hajdina, bulgur, zöldségek.
Ha hús nincs (de általában van), akkor tojás menne több, illetve nagyon szeretem a házi sajtokat is.
2/28 Cortez70 válasza:
Olyan nincs, hogy nincs. ;)
Amúgy meg nem kötelező hús-rizsen élni. Van tojás, túró, zab, tk kenyér, bulgur, stb...
3/28 anonim válasza:
Tényleg, a túrót ki is hagytam. Pedig nagy körözött faló vagyok.
5/28 anonim válasza:
Miért, csak hús és rizs létezik??
Gombát, zöldséget, savanyúságot, tésztát...
6/28 anonim válasza:
Tk kenyér, tk tészta, zab, köles, hajdina, bulgur, édesburgonya, zöldség, pulyka, hal, marha, ló. Soha nem csak csirke-rizs megy.
7/28 anonim válasza:
Mindig van. Vagy egyik vagy másik. Amúgy, amiket már írtak, azokat helyettük.
8/28 anonim válasza:
Nincs a boltban, vagy mi? Nem értem.
Egyébként kölest, zabot, babot meg tojásfehérjelevet eszek még mostanában.
9/28 anonim válasza:
Egy tábla csokit.
Amugy ha a kérdésed arra irányul mit egyél, ha épp nincsen elkészült csikerizsed,
4 szelet teljes kiorlesu kenyer, 2 db banan, 2 ek mogyorovaj, 1-2 adag feherjebol turmix bevitelt függően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!