Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit esztek, ha nincs hús...

Ti mit esztek, ha nincs hús és rizs? :D

Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 10:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Valamilyen hús mindig van.

Ha meg elfogy a rizs akkor veszek. Ha zárva van már minden akkor eszek kenyeret/zsemlét és krumplit.

2016. febr. 6. 14:14
 12/28 anonim ***** válasza:

Idén még nem is ettem csirkét..:)

Marha,hal,cottage cheese, shake. Rizs helyett pedig pufirizs/pufibúza/zabpehely/édesburi.

2016. febr. 6. 18:09
 13/28 anonim ***** válasza:

--gömb--

Átállok a fotoszintézisre, vagy hit által kinyerem a nullponti energiát az éterből.

Amúgy talán tavaly nyáron ettem utoljára csirke-rizs kombót.

Mostanában mogyorót eszek meg ami az utamba kerül éppen (na jó a macskákat még nem ettem meg).

Amúgy meg a proteinpor mellé nem kell nekem hús.

2016. febr. 6. 19:52
 14/28 Cortez70 ***** válasza:
Sokan írják, hogy nem esznek csirkét. De a kérdező nem írta, hogy csirke, ő csak simán húst írt rizzsel. ;)
2016. febr. 6. 19:56
 15/28 anonim ***** válasza:
gömb nagyon durván rá van kattanva a proteinporra.
2016. febr. 7. 11:44
 16/28 Cortez70 ***** válasza:
Neki ez a fehérjeforrása, ch-nak meg főleg fruktóz ha jól tudom. Neki így a jó. :)
2016. febr. 7. 11:48
 17/28 anonim ***** válasza:

--gömb--

"gömb nagyon durván rá van kattanva a proteinporra."

Az Úr szelleme így akarja.

Amúgy meg ez a legegyszerűbb, ár/érték arányban egyik legjobb megoldás a fehérje bevitelre. És mint tudjuk az én gyomrom mennyiségre nem érzékeny és nem feltétel a szilárd táplálék.

Meg azt is hozzáteszem hogy októberben mikor ment a napi 500 g, akkor egész nap olyan érzésem volt hogy a házat is lebontom puszta kézzel, pedig 10 óra fizikai munka volt.

Még a 2,4 t önsúlyú kisteherautó hátulját is megpróbáltam arrébb tenni backlift módban (mert esett és nekicsuszott a kapunak), és csak azért nem sikerült mert a deszka amit a plató alá tettem 45 fokban állt (másképp nem tudtam odarakni) és így nem tudtam elég magasra emelni.

Ezek után hogy ne lennék rákattanva? :D

A fruktoz meg jó édes, nem kell birkózni a mennyiséggel.

Plusz nekem jobb üzemanyag mint a keményítő.

2016. febr. 7. 16:24
 18/28 anonim ***** válasza:
A fehérjeport még elhiszem, de fruktóz? Csak szivatsz :D
2016. febr. 7. 16:26
 19/28 anonim ***** válasza:

--gömb--

Pedig novemberben néhány napig ment napi 4-600 (!) g. Nem volt tőle semmi bajom. Az elején egy kicsit kómás voltam tőle de a 2-3. nap már jó volt.

2016. febr. 7. 16:44
 20/28 A kérdező kommentje:

koszi a válaszokat emberek!

ugye csak trollkodsz a fruktózzal?? :D vagy ilyen tényleg létezik?

2016. febr. 7. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!