Ti hány gramm CH-t esztek egy nap tömegeléskor?
Figyelt kérdés
De ne azt írjátok, hogy ttsk hányszorosa, hanem hogy rendesen hány gramm. Köszönöm.2016. febr. 14. 21:23
2/10 anonim válasza:
6g/ttskg 67kg vagyok. Azaz kb. 402g CHmegy a bendőbe.
4/10 HarciCsiga válasza:
400 korul 90kilo vagyok most.
5/10 A kérdező kommentje:
Értem. Lehet, hogy fura kérdés, de nem puffad fel nagyon a gyomrotok a sok kajától?
2016. febr. 14. 22:13
6/10 Cortez70 válasza:
250g tömegeléskor, nekem ennyi elég. Meg nincs is már nálam klasszikus tömegelés, 30 év edzésmúlttal.
7/10 HarciCsiga válasza:
Dehogynem nap végére olyan a hasam mintha A 9edik honapba lennek de ehhez hozza tartozik az is hogy egy cseppet bevagyok hizva most es hajlamos vagyok a zsigeri zsirosodasra amitol ugye meg nagyobbnak nezz ki az egesz.
9/10 anonim válasza:
95kg vagyok, 550g. De, az utolsó étkezések már nehezen mennek le.
10/10 anonim válasza:
Felpuffad estére, de ez nem sok, tavaly 570 gramm ment tömegelésnél, de most 400 gramm elég, mert emeltem a zsíron, ez jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!