Testsúlykilogrammonként hány gramm fehérjére, szénhidrátra és zsírra van szükség?
Elszeretnék kezdeni foglalkozni személyi edzéssel. Férfiként
Férfiaknál hány gramm fehérje, szénhidrát, zsír testsúlykilogrammonként?
Akkor ha fogyni szeretnék mennyi kell?
Akkor ha szinten tartani a súlyom?
Akkor ha tömegelni szeretnék?
Nőként
Nőknél hány gramm fehérje, szénhidrát, zsír testsúlykilogrammonként?
Akkor ha fogyni szeretnék mennyi kell?
Akkor ha szinten tartani a súlyom?
Akkor ha tömegelni szeretnék?
Fehérje mindenkinek és minden célhoz elég 2g x ttkg. Zsír tömegeléskor 1g x ttkg, szálkásításnál 0,5g x ttkg.
Ch pedig teljesen egyedi. Tömegeléskor van akinek kell 4-6g x ttkg között és van akinek elég 3g x ttkg. A nőknek általában kevesebb is elég, de ezt előre nem tudni, azt később kell belőni tapasztalat alapján. Szálkásításkor pedig fokozatosan csökkenteni a tömegeléskor ment ch mennyiséget, ha nincs fogyás. Első körben le lehet venni 1g x ttkg-mal és nézni a heti súlyméréseket, majd korrigálni ha kell.
Fasért írok ennyit, ha én sosem kapok zöldet.:)
Na befejeztem az t hiszem.
Azt elfelejtettem hozzá írni hogy még tanulok. Elhatároztam hogy mindent megakarok tanulni erről a szakmáról/életformáról.
ÉS HA MEGTANULTAM AKKOR SZERETNÉM MAJD EZT A TUDÁST TOVÁBB ADNI.
...és a gyakorikérdésekre tévedtél először.
Nem tudod haszni a google-t? Nem láttál még "szakirodalmat"? Nem tudsz önállóan problémák megoldani?
Hogy a fszomba akarsz te bármit dolgozni?
*problémákat
+a
Nem akartam én elvenni a kedved, csak kicsit legyél már önálló. Csak. Picit. Bzdmeg.
1 éve kondizok. De eddig csak kondiztam de nem foglalkoztam a táplálkozással. Nem iszok alkoholt, nem eszek cukor lisz terméket és nem iszok üdítőt. Eddig ennyi.
De imádom ezt a világot így elhatároztam komolyan elkezdem tanulni.
A NETET BÚJOM ÉS OLVASOK, TANULOK
Majd személyi edzőire is elkezdek járni.
Csak gondoltam olyanokat is megkérdezek akiknek SAJÁT TAPASZTALATAIK VANNAK.
És majd egyszer én is szeretném tovább adni amit megtanultam és megtapasztalta.
Megtapasztaltam
Mindenkinek megy a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!