Ezek már jó súlyok?
Figyelt kérdés
180 centi és 70 kiló vagyok.
Felhúzás 70 kiló szériában.
Fekve 65 egyismétléses max.
Guggolás 80 kilóval egy ismétlés.
Fekve szerintem jövő hónapra menni fog 70 egyszer, vagy kétszer.
2016. márc. 28. 19:10
1/21 anonim válasza:
Attól függ mióta csinálod? F/L?
2/21 A kérdező kommentje:
Hát fél éve és 15 éves srác vagyok.
2016. márc. 28. 19:12
3/21 anonim válasza:
Inkább tanulj meg rendesen edzeni, a bohóckodás helyett.
4/21 anonim válasza:
Hagyd el a súlyokat, és saját sújjal olyt tudsz elérni, hogy sok embernek leesik az álla.
5/21 A kérdező kommentje:
Miért nem tudok edzeni motypie?
2016. márc. 28. 19:22
6/21 anonim válasza:
Mert egyrészt 15 éves kezdőként nem arról kéne szólnia az edzésednek, hogy maxokat nyomogatsz, mert azonkívül, hogy lesérülsz semmi értelme.
7/21 A kérdező kommentje:
És ha öregebb lennék lehetne.
2016. márc. 28. 19:29
8/21 A kérdező kommentje:
?
2016. márc. 28. 19:30
9/21 anonim válasza:
Majd ha elértél évek alatt egy szintet az edzésben és tökéletes a technikád, akkor lehet maxokat nyomogatni esetleg de akkor is csak időnként. Még a profi erőemelők se nyomnak állandóan az 1RM-ükkel. Így csak hazavágod magad.
10/21 A kérdező kommentje:
Hát nem nyomok így állandóan. Egy hónapba egyszer, de csak mostantól. Meg a testvéreim mondták, hogy így kell. Három bátyám van.
2016. márc. 28. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!