Volt már valakinek csuklósérülése nagy súlyok miatt?
Erőemelek de a csuklóm hátráltat benne. Időnként mintha "kiakadna" és akkor nem tudom behajlítani és szinte folyamatosan fáj, de volt olyan, hogy nagyobb ütés hatására (pl. mikor a kutya felugrott miközben simogattam)helyre került aztán x idő múlva megint elkezdett fájni.
A doki azt mondta, hogy sportoljak heti 3 helyett csak heti 2x... gúnyosan annyit kérdeztem, hogy akkor a heti 6 az sok...? Valami normálisabb diagnózisra számítottam.
Nektek esetleg volt már hasonló és tudtok az elkerülésére valami tanácsot adni?
https://www.youtube.com/watch?v=uPO-zST-7EE Ilyen dolgokra gondolok. Erőemelésnél is nem tudom mennyire jó technikával edzel, ott is lehet ám túl nagy súlyokkal dolgozni. Tudod, versenyen is szigorúak a szabályok nagyon. Elveszik azt a kísérletet amit gyengén hajt végre az ember.
Robbanékony, tiszta mozdulatok kellenek.
Hat en egy Meszaros Lacival keszult interjuban olvastam regen, hogy soha nem nyujt, pontosan a nagyobb serulesveszely miatt. Eroemelonek tilos nyujtania, mert kotott izmok es szalagok kellenek a nagyobb sulyok mozgatasahoz.
Ha mar faj a csuklo akkor annyit tudsz tenni, hogy veszel izuletvedot + melle a gyulladas lehuzasahoz kell szedni naponta 3-szor egy kaveskanal gyombert es kurkumat + sportkremmel kenegetni. (richtofit)
A heti 6 edzes az tenyleg nem sok egy kicsit? A Meszi is csak heti 3-szor edz es vilagbajnok fekvenyomo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!