Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Volt már valakinek csuklósérül...

Volt már valakinek csuklósérülése nagy súlyok miatt?

Figyelt kérdés

Erőemelek de a csuklóm hátráltat benne. Időnként mintha "kiakadna" és akkor nem tudom behajlítani és szinte folyamatosan fáj, de volt olyan, hogy nagyobb ütés hatására (pl. mikor a kutya felugrott miközben simogattam)helyre került aztán x idő múlva megint elkezdett fájni.

A doki azt mondta, hogy sportoljak heti 3 helyett csak heti 2x... gúnyosan annyit kérdeztem, hogy akkor a heti 6 az sok...? Valami normálisabb diagnózisra számítottam.

Nektek esetleg volt már hasonló és tudtok az elkerülésére valami tanácsot adni?

2016. febr. 28. 02:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Néha meghúzódik. Kék sciteces szorítót ajánlom, meg a csukló körüli inak átnyújtását.
2016. febr. 28. 02:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de amikor elkezdtem nyújtani, akkor még rosszabb lett a helyzet. Valószínűleg én szúrtam el, de kihez lehet fordulni ezzel ilyenkor? Masszőrhöz, csontkovácshoz?
2016. febr. 28. 02:15
 3/10 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=uPO-zST-7EE Ilyen dolgokra gondolok. Erőemelésnél is nem tudom mennyire jó technikával edzel, ott is lehet ám túl nagy súlyokkal dolgozni. Tudod, versenyen is szigorúak a szabályok nagyon. Elveszik azt a kísérletet amit gyengén hajt végre az ember.

Robbanékony, tiszta mozdulatok kellenek.

2016. febr. 28. 02:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, ki is kellett hagynom az egyik versenyt mert előtte egy héttel ismét megtalált a fájás. Köszi a linket!
2016. febr. 28. 02:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2016. febr. 28. 02:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Hat en egy Meszaros Lacival keszult interjuban olvastam regen, hogy soha nem nyujt, pontosan a nagyobb serulesveszely miatt. Eroemelonek tilos nyujtania, mert kotott izmok es szalagok kellenek a nagyobb sulyok mozgatasahoz.

Ha mar faj a csuklo akkor annyit tudsz tenni, hogy veszel izuletvedot + melle a gyulladas lehuzasahoz kell szedni naponta 3-szor egy kaveskanal gyombert es kurkumat + sportkremmel kenegetni. (richtofit)

A heti 6 edzes az tenyleg nem sok egy kicsit? A Meszi is csak heti 3-szor edz es vilagbajnok fekvenyomo.

2016. febr. 28. 23:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat! Vegyesen súlyzós és kardio edzések. Ilyenkor ha kezdődik megint a baj, nagyon kiszúrok magammal, ha nem pihentetem?
2016. febr. 29. 02:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Hat? En is utalok edzest kihagyni serules miatt, es nem is nagyon szoktam. Arra figyelj, hogy minel elobb le kell huzni a gyulladast, es esetleg ha nagyon faj akkor valtoztatni arra az idore az edzestechnikan. pl csak reszleges ismetlesek olyan mozfastartomanyban ahol nem faj annyira, vagy izometrikus erositesek.
2016. febr. 29. 08:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. febr. 29. 11:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Szivesen. Sokat segitessz a szervezetednek a regeneralodasban es a gyulladasok lekuzdeseben ha minden nap eszel ertekes zoldsegeket. En 3 felet szoktam: paradicsomle, spenot, cekla. Naponta valtogatva. A gyomber es kurkuma melle egy ismerosomnek meg fahejat is ajanlott egy reumatologus. Ezek eros gyulladascsokkentok. Sot meg az orolt szegfuszeg is csak az draga.
2016. febr. 29. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!