Nem túl sok így a fehérjebevitelem táplálékkiegészítőkből?
Figyelt kérdés
Napi szinten sportolok, heti 3 súlyzós edzés, 4 futás. Napi 2 adag Iso Whey zerot, este 1 adag Casein Fusiont, illetve 5-5 gramm BCAA-t és L-glutamint fogyasztok, csak táplálékkiegészítőkből. Nem sok ez egy kicsit? Melyiket kéne elhagynom?2016. márc. 24. 13:10
11/14 anonim válasza:
Egyébként kérdező esetedben a glutamint és BCAA-t hagynám el. Kivéve ha diétázol. Akkor az esti Caseint (sanszos hogy tartlamaz 2-3gr cukrot adagonként) cserélném le sovány túróra.
12/14 anonim válasza:
A sovány túró is elég szr itthon. Sparba láttam aminek tényleg alacsony a szénhidrát/zsír tartalma.
13/14 Cortez70 válasza:
Mhn, stillmass vagy myprotein fehérjékkel olcsóbban jössz ki, mintha csak hús menne. Sciteces fehérjékkel már drágàbban.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem diétázom, gyakorlatilag (szerencsére) nem hízom, hiába a tömegnövelő étrend(lehet genetika, vagy túl sok a 4x1 óra futás). A glutamin és a BCAA elhagyásában gondolkodtam én is, mivel ezek - ha kis mennyiségben is- de benne vannak az Iso Whey-ben is, ha jól tudom. Azt még megkérdezném, hogy szerintetek a futások napjain is szedjek kazeint, vagy ne? Csak, mert elég drága mulatság, és nem tudom, van-e értelme.
2016. márc. 24. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!