Izom építés, fogyás?
Nyilván emelj valamit, ha túl könnyű, nézz utána és tapasztald ki, hogy mi a megfelelő ismétlésszám-tartomány neked, s ha azon túl kéne menned, akkor nyilván súlyt kell emelni. Én mindig csak a súlyt emelem, bár én igyekszem bukásig edzeni, ha van hozzá lelkierőm :D Szóval nálam nem kötött az ismétlésszám s ha mégis, akkor is félpiramis. Sokféle módszer van, fejleszd ki a sajátodat.
Ha könnyű, miért nem emeltél súlyt, nem is értem. Amúgy mekkora súlyokat használsz? Ez mindig érdekelt, hogy másoknál hogy van, főleg az elején.
De nem edzünk mindennap... Nekem heti 3 teljes testes edzés van, semmit sem kihagyva, egyelőre tudok regenerálódni. Másnap minimum érzem a vállamat, hátamat, tricepszemet, elvégre leterhelem őket, nem játszadozom, ha nincs is sok sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!