Tudnátok írni ilyen otthoni edzésterveket?
Figyelt kérdés
Kondiba nincs lehetőségem elmenni de itthon van pár eszközöm pl egy egyenes rúd hozzá 2x5 kg + 2x2,5 kg súly. Meg két 3 kg-os kézi súlyzóm. Azért szeretnék elkezdeni nyáron edzegetni mert elegem van hogy itt vagyok 179 cm és 101 kg és most érzek erőt a megváltozására, plusz lány is van a dologba :). Mondjuk most már beiktattam napi biciklizést kb 13 km földes úton :) esetleg valami ötletek? Karra szeretnék edzem meg hasra főként, a lényeg pedig hogy itthon, vagy szabadba.2014. jún. 8. 12:08
1/4 anonim válasza:
Találsz ilyen terveket a bodybuilder oldalon fent az edzestervek fülnél.
3 napos teljes testes tervet keress. Az menjen kb 2 hónapig, majd mehet utána osztott. Kell szalkasito diéta is.
2/4 anonim válasza:
biciklizés mellé fuss is, a legjobb módszer zsirégestésre. Az étrendeden is változtass, és nézz utána először a fegyencedzésnek, majd ha az alap gyakorlatok mennek, a street workoutnak. Egy ismerősöm 96 kilóról 74re fogyott le ezekkel a módszerekkel:)
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülyének fogsz most nézni de nem vagyok otthon az ilyenekben :| mi az az osztott pl? :)
2014. jún. 8. 12:17
4/4 anonim válasza:
Teljes testessel kell kezdeni. Minden edzésen minden izomcsoportra 1-1 alapgyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal.
Osztott majd 2 hónap után legyen. Akkor majd egy edzésen csak 2-3 izomcsoport lesz megdolgozva, de az több gyakorlattal. Olvass-googleba:alapismeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!