Így elrontom a diétám?
Figyelt kérdés
Diétázok jó ideje figyelek mindig szinte semmit nem eszek csak csirkét és rizst,de már nem nagyon bírtam,úgyh megettem 2zsömlét sajttal meg majonézzel,így visszaszsírosodok?2016. márc. 12. 16:22
1/12 anonim válasza:
Ha ez nem rendszeres akkor ennyitől nem.
2/12 anonim válasza:
Hat en ugy heti egy zsomlet eszem fe azert megse igy
3/12 anonim válasza:
Talán ha nem csak rizst meg csirkét ennélm éreznél késztetést a félrezabálásra. Lehet tisztán is változatosabban kajálni, nem muszáj hányingerbe hajszolni magad ugyanazzal a kajával.
4/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy nagy szakács,a csirke meg a legolcsóbb fehérjeforrás rizs meg ch,így mást nem ehetek
2016. márc. 13. 00:16
5/12 anonim válasza:
Jaja mert sokkal bonyolultabb a halat, sovány marhát, tojást, pulykát, zabot, tk tésztát, kölest, édesburgonyát stb stb elkészíteni. Imádom mikor ilyen fos kifogásokat írkáltok, hogy "nem vagyok szakács", csak gondolkodni kéne nem szakácsnak lenni
6/12 A kérdező kommentje:
te szerencsétlen!!!!és mennyi a marhának kilója vagy bármelyik halnak is?kifogás az anyádba elmész,mit kifogás,az hogy napi szinten amikor nyomod számít mennyit spórolsz??
2016. márc. 14. 13:44
7/12 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy minden nap egyél marhát te kibaxot retardált, de néha beraksz egyik étkezésedbe 200g marhafelsálat kevesebb mint 400forintért talán ki lehet bírni. Hihetetlen milyen végletekben gondolkodó büdös paraszt vagy
8/12 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg pont ezert nezel ki ugy hozzam kepest mint egy zsak szar
2016. márc. 14. 17:22
10/12 A kérdező kommentje:
183cm 92kilo 46 kar,81 derék,67 comb,122 mell,te?
2016. márc. 15. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!