Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 1 buli mennyire befolyáso...

Heti 1 buli mennyire befolyásolja a diétám?

Figyelt kérdés

Nem minden héten persze,de most az elkövetkező 2 héten lesz 1-1 este,ahol nem lerészegedni akarok,de azért fogok inni.

Mondjuk ha 4x4cent alkohollal számolunk az nagyon elrontja a heten, vagy ha figyelek,hogy ezzel együtt is mínuszban legyek,akkor belefér? Vagy inkább ne is igyak ? :D

2016. jan. 20. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj.
2016. jan. 20. 22:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Leegyszerűsítem neked, döntsd el mit akarsz: diétázni vagy bulizni?
2016. jan. 20. 22:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Lehet hülyén hangzik,de nincs is kedvem az egészhez, ha rajtam múlna nem is mennék, de szülinapokra nem akarok nemet mondani és ha nem iszom akkor a társaság erőszakolja belém ,mert régen elég sokat éjszakáztam és jól bírtam az italt is,de már kiöregedtem belőle,csak ezt a baráti társaságomnak nehéz felfogni és én vagyok a szemét,ha nem megyek ,meg a trottyos hogy nincs kedvem,meg jajj nehogy már ne igyál. Amúgy 1-2 havonta ha van ilyen este, ez most így jött ki ,hogy egymás után 2 hét.
2016. jan. 20. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor ezek nem barátok. Én se mondom senkinek, hogy gyere eddzél meg nem vágom hozzá senkihez a súlyt, hogy emelgesd b+, mer trottyos vagy. Ez is kb. ilyen. Igyál b+, mer ha nem, akkor trottyos vagy. Nem tudom mi ez a 4x4cent, de én azt mondom, hogy egy pohár sör vagy bor belefér, de ha elvárják, hogy vedelj, akkor ezek nem spanok.
2016. jan. 20. 22:24
 5/12 A kérdező kommentje:
A sört és bort nem szeretem,nem szeretek kortyolgatni,ezért szoktam rövidet. Most csak egy példa volt a 4x4 cent,az mondjuk óránként 1, egész estére részegség szempontjából nem vészes és akkor talán békén is hagynak
2016. jan. 20. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Jah hogy ez van. Mert az ital éppenséggel beleférhet, de ha meg tudod állni, akkor inkább ne igyál. De hogy elvárják meg erőltetnek? Ne hagyd magad. Ha nem akarsz inni, ne igyál.

Engem ivásra és evésre sem sikerül rávennie másnak, ha nem akarom, nem olyan az életmódom és köszönöm, de nekem az enyém teljesen jó, direkt azért választottam azt. Merő udvariasságból nem eszem sütit, akkor sem, ha cukrászdában találkozom másokkal, akkor sem, ha ők sütik és látom, hogy a fele cukor. S nem is iszom. Akinek ez nem tetszik, az szerintem sem barát és még csak nem is tiszteli a saját magam életmódjára vonatkozó véleményemet...

2016. jan. 20. 22:47
 7/12 anonim ***** válasza:
nem halsz bele az alkohol am is dehidratál
2016. jan. 20. 23:36
 8/12 Cortez70 ***** válasza:
Nem lesz gond, ha nem talajrészegre iszod magad.
2016. jan. 21. 05:09
 9/12 A kérdező kommentje:
Majd iszom akkor csak 1-2 italt,lerészegedni amúgy sem akarok. Hogy ezek barátok vagy sem, azon most kár vitázni. Nem vagyunk még olyan idősek,21évesek vagyunk és nekem elég volt a tizenéves korszak buli szempontjából de nekik még néha jól esik elmenni iszogatni,stb. És ezzel a pár alkalommal nekem se lenne bajom,mert most rosszul jött ki hogy így esik egymás utáni hetekre. Amúgy 1-2 havonta beszélünk meg ilyesmit,az még nekem is beelefér kedv szempontjából csak most as diéta miatt nem jön jól. Páran vagyunk barátok és ha én nem megyek vagy nem veszem ki a részem a jókedvből akkor nekik sem esik jól hogy nemet mondok. De mindegy,majd megoldom,én csak arra voltam kíváncsi hogy az adott mennyiség amit írtam mennyire cseszi el a hetem.
2016. jan. 21. 07:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Gond nem lesz, de a haveroknál van gond, nekem teljesen elfogadják hogy nincs pia.
2016. jan. 21. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!