Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 1 buli mennyire befolyáso...

Heti 1 buli mennyire befolyásolja a diétám?

Figyelt kérdés

Nem minden héten persze,de most az elkövetkező 2 héten lesz 1-1 este,ahol nem lerészegedni akarok,de azért fogok inni.

Mondjuk ha 4x4cent alkohollal számolunk az nagyon elrontja a heten, vagy ha figyelek,hogy ezzel együtt is mínuszban legyek,akkor belefér? Vagy inkább ne is igyak ? :D

2016. jan. 20. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"ha nem iszom akkor a társaság erőszakolja belém"

Azt értem, hogy Magyarországon az egymillió látens alkoholista országa, de egy sportolónak miért nem lehet a maradék 9 millióból válogatni, azt nem értem.

Én is nagy bulizós voltam, heti 6x részegedtünk le két éven keresztül. Aztán olvastam valahol egy cikket a pia élettani hatásairól és nagyon "sok" gondolkodással rájöttem, hogy ez biztos nem teszi jobbá sem a testem, sem az életem, sem a teljesítményem. szülinapokon és bárhol, ahol ünnepelünk valamit, lemegy egy pohár bor és maximum egy feles. A "köszöntő", ezt úgy hívják. Ennek kulturális okai vannak. Ha valaki ennél többet akar itatni veled, az meg csak simán buta,mint a föld. Ráadásul még paraszt is, mert nem tudja az illemet. Akár a barátod, akár nem.

2016. jan. 21. 10:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Barátaid kinövik majd vagy belesüllyednek az átlagba,te meg szenteld az életed magasabb céloknak
2016. jan. 21. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!