Eddigi diétám. Mit gondoltok róla? (képpel)
Lehet pár embernek ismerős leszek. :)
Előre leszögezem, tudom jól, hogy kevés tömeg van rajtam, picike naturál forma az egész.
Eddig 9 hete diétázom, még 4 hetet tervezek, de kisebb holtponthoz érkeztem (fejben), így jól jönne néhány kívülálló véleménye, kritikája.
Nálunk a teremben megmértem a testzsírom egy Omron márkájú ellenállásos testzsírmérővel, ami szerint 15%-on vagyok, amit azért picit kétlek.
Képeken így néz ki eddig a dolog:
Nem annyira a súlyt nézem, inkább a centiket, bőrredőket mérem hetente. Meg persze a tükröt csekkolom. Inkább lassan adom le a zsírt, eddigi tapasztalataim szerint így könnyebb megtartani minél több izmot.
Szerintetek ilyen kicsi izomtömeggel lehet még látványosan száradni 4 hét alatt, vagy nem igazán éri meg?
Gratulálok, jó ez. Nem is mondanám, hogy olyan kevés a tömeg. Én a helyedben még mindenképp nyomnám 4 hétig.
Amúgy megkérdezhetem, hogy milyen magas vagy?
Köszi az eddigieket, jó fejek vagytok!
Mindenképp tolom még, csak mostanában túl sok negatív visszajelzést kaptam a teremben, hogy már túlzásba vittem a diétát, túl kicsi vagyok, blablabla. Persze nézem azt is, hogy ki mondja. Meg úgy egyáltalán tényleg, ezt magamnak csinálom, nem másnak, de azért amortizálja az embert, ha random arcok odajönnek akikkel soha nem beszéltem még a teremben és ennek ellenére fontosnak tartja közölni, hogy ez így nem néz ki jól szerinte.
3-astól kérdezném, hogy az első, dagadt forma miért nyerő?
4-esnek pedig válaszolva, 173 centi vagyok.
Úgy kompletten én vagyok túl kicsi nekik szerintem. :D
Mint mondtam, tudom jól, hogy nem kéne adnom a véleményükre, mert ők azok akiknek étrendje nincs és nem is volt soha, üvöltve rángatóznak majd pihennek 5 perceket 1-1 széria között és csak az a fontos, hogy "mekkora a kezed", meg azért a mellkas legyen előrébb, mint a has (bár ezt nem mindegyikük abszolválja). Nekik akarnék legutoljára megfelelni ezen a földön, de tudjátok, hogy milyen az ember lelkiállapota diétában, na. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!