Eddigi diétám. Mit gondoltok róla? (képpel)
Figyelt kérdés
Lehet pár embernek ismerős leszek. :)
Előre leszögezem, tudom jól, hogy kevés tömeg van rajtam, picike naturál forma az egész.
Eddig 9 hete diétázom, még 4 hetet tervezek, de kisebb holtponthoz érkeztem (fejben), így jól jönne néhány kívülálló véleménye, kritikája.
Nálunk a teremben megmértem a testzsírom egy Omron márkájú ellenállásos testzsírmérővel, ami szerint 15%-on vagyok, amit azért picit kétlek.
Képeken így néz ki eddig a dolog:
Nem annyira a súlyt nézem, inkább a centiket, bőrredőket mérem hetente. Meg persze a tükröt csekkolom. Inkább lassan adom le a zsírt, eddigi tapasztalataim szerint így könnyebb megtartani minél több izmot.
Szerintetek ilyen kicsi izomtömeggel lehet még látványosan száradni 4 hét alatt, vagy nem igazán éri meg?
2015. jún. 12. 11:40
11/17 anonim válasza:
A vicc az, hogy nem is tűnsz kisebbnek a képek alapján. :D Inkább csak jobban kirajzolódnak az izmok, főleg a hasadon, onnan látszik, hogy ment le zsír. De folytasd a diétát, persze lehet, hogy összességében kisebbnek fogsz kinézni. De szard le! Amúgy is, mi van, ha kisebb vagy? Minőségben kell jónak lenni, nem méretben. Zsírosan szerintem én is össze tudok hozni egy ötvenes kart. :)
12/17 anonim válasza:
wow csak így tovább:) de azért ne vidd túlzásba! Csak egészségesen csináld és annyit amennyit még elbírsz
13/17 anonim válasza:
Szálkásításkor mit kell elbírni?
15/17 anonim válasza:
bazze, a fejed is egyre kerekebb a képeken...:D áá csak vicceltem, jó lesz az...
16/17 anonim válasza:
Gratula:D jó szálkás vagy nem tudom hogy csinalodxd nekem valahogy nem akar lemenni megrekedtem 20% tzs nél
17/17 A kérdező kommentje:
20%-nál azért még nem indokolt megakadni. Tovább kell vágni a CH-t fokozatosan. Natúrban 1g x testtömeg alá lemenni viszont szerintem hülyeség már. Aztán lecserélheted a tápanyagforrásaid. Nekem most az utolsó hetekre a sovány túró helyett hal megy már estére is, így ugyan azt a fehérjemennyiséget minimális zsír és nagyjából nulla szénhidrát mellett viszem be. Ilyen "trükkökben" gondolkozz, hogy legyen folyamatos változás a diétádban.
2015. jún. 15. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!