Szerintetek így nem rontom el a diétám?
Figyelt kérdés
Kezd rohadtul elegem lenni és egyre kevésbé bírom ki pedig még csak másfél hónapja csinálom. 90kiló vagyok.Szénhdirátból körülbelül 2-2.5gramm megy/tskg.Ezt napi fél kiló zabpehellyel oldom meg.Fehérje 2.5-3.
Na most mondjuk ma rohadtul megkívántam egy mirelit pizzát és az ilyen napokon akkor amikor eszek egy ilyet akkor azt beleszámolom a napi összkalóriabevitelbe.Tehát ilyenkor akkor csak 250gramm zabpehely megy még
2015. máj. 4. 18:42
1/2 anonim válasza:
Működik így, hogy akkor annyival kevesebb megy más ch-ból. De a bevitel nagy része szerintem maradjon tiszta kaja. Azért is, hogy legyen elég rost. Kell zöldség is.
2/2 anonim válasza:
Kaloriat szamolj és fehérjét. Valamint torekedj a minel tisztább forrasokra.
Egy mirelitpizza sokkal kevésbé laktat mint a zabpehely. Ezért baj lehet. Konnyen tul tudsz enni. Vagy éhesebb maradsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!