Kg-ban "tökéletes" a diétám, mégsem érzem, hogy olyan jó lenne, miért?
2 hete csinálom, első héten lement 3,5 kg, a víz, ch ürítés, most a 2. héten pont 1kg, se több, se kevesebb, dekára annyi. Jó, ez szép és jó, de nem látok magamon semmi változást, csak annyit, hogy a karom kisebb lett kicsit, elviekben ilyenkor a glikogén, és a megkötött víz ment le belőle, mert erőben ugyan ott tartok. De én ránézésre nem látok semmit. Minimálisan annyit, hogy a bicepszen és alkaron végigfutó vastag eret néhányszor észreveszem, mikor árnyékosabb helyen vagyok(azért vettem észre, mert régebben sosem látszott, csak kondiba, karozásnál)
178 cm és 74,6 kg vagyok most, és 79kg-mal kezdtem.
Mikor fogom szemmel látni, hogy működik? Tudom, türelem, de ez nem kevés?
Szerintem a gyorsan felszívódó szénhidrátokat kéne kerülnöd, én is ezzel fogyok, és régen is ezzel voltak egészségesek az őseink.
Szóval teljes kiőrlésű liszt, minimális cukor, és a főétkezések között ne nassolj. Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!