Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így jó edzésterv?

Ez így jó edzésterv?

Figyelt kérdés

1.Nap:Mell

2.Bicepsz és egész kar (alkar,minden csak tricepsz nem)

3.Váll láb

4.Hát,tricepsz

Ez jó így vag inkàbb a mellet meg a bicepszet egy napon jobb? És az alkart meg bicepszet jó egy napon?

Fontos lenne! Köszönöm

2016. márc. 12. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat a mell szerintem egyedul eleg keves de te tudod en a vallat tennem oda leginkabb a bicepszhez meg a tricepszet mert az is rovid nap ez aranytalan ahogy van
2016. márc. 12. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Külön napot hagytál a bicepszedmeg meg az alkarodnak a lábat meg képes vagy összerakni a vállal ez így nem jó. Jobb lenne így, szinten 4 napos felosztásban: mell-bicepsz és alkar, hát, váll-tricepsz,láb.
2016. márc. 12. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a láb mellé nem tennék be semmit, nekem az önmagában bőven elég egy napra.

A hát a tricepsszel nekem is együtt van (+has, azt kihagytad, de az emellé belefér).

Illetve nálam a váll a bicepsszel van együtt (+has). Nálam külön mellnap nincs, nőként én 1-1 gyakorlatot raktam be mindkét fenti napra.

A te felosztásoddal én kb. így csinálnám:

1. Mell

2. Bicepsz, alkar, váll, has (vagy a has az első napra, ha ide neked már nem fér be)

3. Láb

4. Hát, tricepsz, has

2016. márc. 12. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!