Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lemaradt váll és tricepsz...

Lemaradt váll és tricepsz ötletek?

Figyelt kérdés
Pont egy napon eddzem ezt a két izomcsoportot és akármit csinálok edzés végére sosem érzem magam fáradtnak és elég nehezen is fejlődik ez a két izomcsoportom. Picit vállfájós is vagyok. Próbáljak meg egy nagyobb volumenű edzést csinálni? Alapból a többi napomhoz képest a vál-tric. napom rövidebb ezért is gondolkodom ezen. Ami eddig ment: oldalemelés, mellről nyomás, döntött t. oldalemelés, homlokhoz engedés, letolás csigán, tricepsznyújtás ülve egykezesekkel. Mindegyikből 4 sorozat és 8-15 közötti ism szám.
2016. márc. 11. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Es a tolodzkodas hol marad?
2016. márc. 11. 17:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Vállfájásom miatt nem csinálom. Legutolsó eddzésen próbáltam picit erőltetni hátha de 6 ismétlés után kegyetlenül fájt a vállam.
2016. márc. 11. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Mellről/tarkóról nyomás állva, állig húzás kézisúlyzókkal, evezés mellhez. Tricepsz nyújtás egykezessel, valamilyen letolás. Mell edzésnél meg menjen tolódzkodás, és a vízszintes és ferdenyomásnál kicsit szűkebben fogd a rudat.

Youtubeon nézd át hogyan kell végrehajtani a gyakorlatokat.

2016. márc. 11. 17:24
 4/6 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem meg pont jók a gyakorlatok. Én legtöbbször ezeket végzem és magasan a tricepszem és a vàllam a legjobb izomcsoportom. Csak normális kivitelezés kell.
2016. márc. 11. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Többízületes gyakorlatokkal nagyobb súlyt tud megmozgatni. Egyébként szerintem is a kivitelezéssel van baj. Nincs meg a teljes összehúzódás, nem teljes a mozgástartomány, segédizmok stabilizáció helyett aktívan dolgoznak.(pl. letolásnál mozog a könyök, tehát a váll beledolgozik)
2016. márc. 11. 17:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Tükör előtt csinálom és szerintem nincs gond a kivitelezéssel. Minden esetre azért azt hiszem visszaveszek a súlyokból és rámegyek a koncentráltabb magasabb ism. számokra hátha.
2016. márc. 11. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!