Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogy bírjátok a diétát?

Ti hogy bírjátok a diétát?

Figyelt kérdés

Én állandóan ennék/innék egy kis cukrosat. Sajnos van hogy hozzá is nyúlok.

Ti mivel beszélitek le magatokat?

2016. márc. 4. 00:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A diéta tényleg étrendet jelent, de általában lejön, ha fogyókúrára gondolnak.

Nos, én 5 éve elhagytam a normál cukrot, s lecsökkentettem a szébhidrátbevitelt, cukros dolog? :D Az nem is étel számomra kezdettől fogva. Jó, vannak speckó esetek egy hedonistánál, de az ritka és az is jobbára lecsengett.

Én az a típus vagyok, aki átkozottul nehezen bírja a deficitet, mert általában éhezik úgy (ez kövéren még nem volt így), úgyhogy inkább stagnál örökké. De ez étrendfüggő s most már, hogy nem a távoli jövőben akarok tömegelni, s megtaláltam a megoldást, megoldom.

Jól kell laknom, különben baj lesz, tönkremegy az alvásom, erőnlétem, nem tudok csinálni semmit.

Úgyhogy megfelelő étrend kell, ami mellett ez megy szálkásításkor is.

S akkor nincs baj.

Cukorra dehogy vágyom, csak éhes lennék tőle, durva esetben pedig rosszul is.

Ha éhes vagyok, eszem. Akkor is eszem, ha ideje van, mivel nem vagyok gyakran éhes. Ha nem eszem a kerülendő ételeimet, nem időzítek rosszul, akkor jóllakom a szálkásításnak megfelelő mennyiséggel.

S én kemény dió vagyok, a legtöbb embernek sokkal könnyebb.

Szóval lebeszélés nincs, ha cukrosra vágyom, akkor az már annak a jele, hogy valamit átkozottul eltoltam :D Még ha ma már nem is vágyom cukrosra, de ismerem az érzést.

De ha kéne, akkor egy adag rendes étellel "beszélném le" magam. Ha valaki édesszájú, jobbára fegyelmezetlen hedonista, az én vagyok, de jóllakottan eszembe nem jutna édességet vagy bármi mást enni.

2016. márc. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!