Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogy bírjátok a diétát?

Ti hogy bírjátok a diétát?

Figyelt kérdés

Én állandóan ennék/innék egy kis cukrosat. Sajnos van hogy hozzá is nyúlok.

Ti mivel beszélitek le magatokat?

2016. márc. 4. 00:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rá se gondolok. Egyébként heti egyszer szoktam enni valamit amit az étrendhez tudok igazítani, meg 10%alatt már tartok csalóétkezéseket.
2016. márc. 4. 00:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Nálam ha diéta van, diéta van, elém tolhatnak egy rakás sütit sem izgat.
2016. márc. 4. 06:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Neha eszek egy ket kis perecet es kesz

Ha valami cukros kell csinal magadnak gyumolcs levet

2016. márc. 4. 06:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Semmivel nem "beszélem le" magamat.

Diéta szó jelentése étrend...

Az étrend olyan kajálások összessége, amik meg vannak tervezve.

Ha hosszútávon, évekig, esrtleg teljes életedben szeretnél egy étrendet követni, azt csak úgy lehet, ha beletervezel mindent, amire szükséged van. Nem csak azt, amire hivatalosan szükség van, hanem azt is, amit egyszerűen szeretsz...

Önkínzással hosszútávon biztosan fel fogod adni.

2016. márc. 4. 07:40
 5/11 anonim ***** válasza:
10%
4. Nem unjátok még állandóan beírni ezt az okoskodást, hogy a diéta az étrendet jelent? Lehet, hogy azt jelenti, de a "magyarban" nem erre akifejezésre terjedt el. Amúgy meg az állítás sem teljesen igaz, mert ha megnézed az angol "diet" szót, akkor a jelentése: 1. étrend, 2. FOGYÓKÚRA!
2016. márc. 4. 07:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Szóval ha valaki azt írja "diétázom", 10-ből 9 embernek tuti nem az ugrik, hogy "étrendezik", hanem, hogy tömeget szeretne csökkenteni (ergo fogyókúrázik).
2016. márc. 4. 07:57
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

A sport mozgás - testépítés rovatban vagy kisbarátom, itt a diéta étrendet jelent. Pont.

Ha te fogyókúrázni akarsz, akkpr kotródj a többi agysérülthöz a fogyókúra rovatba...

2016. márc. 4. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Eddig semmi diétám nem volt még. És kb ugyanannyi tzs-n vagyok mint ezelött másfél éve. (Azóta tömegelek)
2016. márc. 4. 08:40
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
7. Érdekes, ebbe csak te kötöttél bele, mindenki más tudja, miről van szó, miről szól a kérdés, szóval biztos mindenki más a fogyatékos, csak te vagy meseautó, te idióta...:D
2016. márc. 4. 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem kötöttem bele semmibe, itt egyedül te kötekedsz... Én pusztán tényeket írtam le... Itt te vagy a troll.
2016. márc. 4. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!