Hogy birjatok a dietat?
Engem meglepett, az első pár nap után mennyire nem hiányzott a szénhidrát.
Én amúgy 4-6 hetes szakaszokban diétázom. Ősszel 4 hét volt, aztán jöttek a családi ünnepek és a karácsony, amikor csak a súlytartásra törekedtem. Aztán folytattam, és amikor úgy 6 hét után eléggé lelassult a fogyásom üteme, megint tartottam egy kis szünetet, amikor megint csak a súlytartás volt a cél. Ezen a héten kezdtem bele a 3. "fordulóba", és úgy 4-5 hétre tervezem. Minden "fordulóban fogyok 3-4 kilót, a szünetekben meg nem szedek fel semmit. Így "szakaszonként" elég hatékony és rövidebb időtávot könnyebb belátni.
Én eddig mindent rosszul csináltam, nem hogy sokat ettem , de még az étrendemben rengeteg lisztes cukros étel szerepelt.
Szóval nekem van egy bizonyos mennyiség amit muszáj megennem, mert különben ehetnék gyötör és üres a hasam.
Csak ugye nem mindegy hogy miből eszi az ember.
Mert meg lehet enni naponta másfél kiló nápolyit is 2 liter colával vagy pedig meg lehet enni egy csomó zöldséget, hússal, tojással,esetleg 1 szelet kenyérrel.
A lényeg a mértéktartás.
Ami sajnos nekem nem igazán ment.
Már az utóbbi időbe bűntudattal mentem be a boltba is hogy mióta tudom h mi mennyi kalória és mitől hízok elé azóta alig merem megvenni az édességeket.
De sajnos helyette rászoktam arra amit a többiek esznek a családban , és ez az amit csökkentenem kell.
Ezt is szépen fokozatosan szeretném, mert eddig úgy csináltam hogy hirtelen ettem sokkal kevesebbet, aztán azt vettem észre hogy csak 1 hétig bírom aztán jött a zaba mindegy mi volt az csak tele legyek.
És mai nappal lesz a 11 napja hogy nem ettem 5 óra után semmit.
Könnyű kibírni mert 9 fél 10 kor már ágyban vagyok.
Ez jó mert már eleve 1 étkezéssel kevesebbet eszek és kevesebb a kalória, de még mindig kevés a fogyáshoz mert nappal még mindig sokat eszek.
Nappal igyekezni fogok hogy szigorúan meg legyen a 2 étkezés között a 3 óra különbség.
Sokkal jobb a gyomrom, nincs leterhelve és éhes sem vagyok lefekvéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!