Stevia, eritrit vagy nyírfacukor?
Semelyik.
Sima cukor, ha muszáj valamibe. Vagy pedig semmi! Azzal nem vagy előrébb, ha ilyeneket használsz helyette.
Kávéba, teába édesítő pötty.
#2
Főként este a túrót szeretném édesíteni, de cukorral semmiképp. Egyébként nincs bajom a cukorral, pláne a mézzel, mivel méhészkedni fogok.
Részemről eritrit...
Szakmai szempontból fogalmam sincs, melyik milyen, megmondom őszintén.
Ami miatt én ezt választottam:
Teába, kávéba sima mesterséges édesítőt használok, bár állítólag terheli a májat, de sütikben, palacsintában nem váltak be.
A xilit önmagában meghajt, mindenképp kevernem kell eririttel. Az eritrit 0 kcal, tehát akkor minek vegyek xilitet mellé? Női logika, sorry. :D
A stevia nekem nem jön be, van egy hülye utóíze, amivel nem tudok mit kezdeni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!