Eritritet milyen idős kortól használhatok a gyerek étrendjében?
Az eritrit természetes édesítő. Rákkeltő édesítőket, mint aszpartám, aceszulfám K, nem adok neki. Egyébként meg olvass utána a finomított cukor is rákkeltő, ellentétben az eritrittel.
Azért nem adok neki cukrot, egyrészt mert egészségtelen, másrészt felpörgeti, és már így is gyanús, hogy hiperaktív, figyelemzavaros, csak nem vizsgálják még mert kicsi.
Ha nem lehet adni neki, akkor marad a méz, bár az sem a legjobb.
A fenti linken az olvasható,hogy a kutyákat megöli.Én nem merném a gyerekemnek adni.
Van itt egy könyv,pdf letölthető, nagyon hasznos még egészségesnek is.
Stevia-ról is lehet találni tanulmányt,mely szerint van benne valami,ami mérgező.Sajnos nem tudom bővebben kifejteni,mert nem nagyon foglalkoztam vele,átsiklottam felette,ugyanis rossz íze miatt nem bírjuk fogyasztani.Idegen földrészről származó növény,berobbant a köztudatba,por,tabletta formájában is,itt van nesztek,vegyétek!Hát ez is lehet egy olyan üzlet,hogy igaz lehet,miszerint a mérgező hatásáról meg nem nagyon szól a fáma?
Most látom,hogy a letölthető könyv,aminek a linkjét elküldtem,kitörölték az üzenetemből innen!.Írja is,hogy tovább adni nem lehet,mert szerzői jogvédelem alatt áll. A keresőbe írd be,hogy: keto.hu GAP Szindróma – Dr. Natasha Campbell-McBride (2004) , itt olvasható.
Jó minőségű omega3-at én is szeretnék,te milyet veszel,megírnád?
Köszi a könyvet majd megnézem!
Mézet megbízható helyről, méhésztől veszem.
Omega 3-at most Jamieson márkájút vettem, ez elég jó, nincs benne aszpartám, mesterséges édesítő, szinezék, viszont cukor sajnos van. De biztos jobb egy jó összetételű szirup pl Nor oil. De ezt tuti nem venné be a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!