5honap alatt + 11kg jo eredmenynek szamit? Lehet ennel gyorsabb a fejlődés?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 5 hónapja eddzek 64 kg-rol kezdtem most vagyok 75. Heti 5x eddzek, kajalasomat is mondhatni 100%-osan csinálom. A testzsírzázalékom nem növekedett(most 10 %-os)A magassagom miatt(188cm) nyilvan nagyon keves ez a 75 kg. Lehet ennel gyorsabban fejlődni? Célom egy 90kg koruli fizikum, arányosan alacsony testzsírszázalékkal.2016. febr. 25. 15:01
1/14 anonim válasza:
Szerintem eleg jo bar eleg csontos lehettel
2/14 A kérdező kommentje:
Az voltam, nyilvan most se tartok sehol. Lehet hogy csak azert jott fel ennyi kg mert ilyen nevetségesen vekony voltam?
2016. febr. 25. 15:29
3/14 anonim válasza:
Jó eredmény, de megismételni már nem fogod tudni, mert egyre lassabb a fejlődés. A 90 kg körülit el tudod érni másfél éven belül.
4/14 anonim válasza:
Abbol 11 kg-bol maximum csak 5 kg az izom. A tobbi zsír és víz.
5/14 anonim válasza:
Ha a testzsír nemváltozott, akkor jó sokat vizesedtél, mert 11 kiló izom biztos nem jött fel 5 hónap alatt.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy vizes lennék, szálkás vagyok 10% testzsírral
2016. febr. 25. 15:42
7/14 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy 10% a testzsírod, és korábban is annyi volt?
10/14 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy mertem elotte is meg most is, meg a masok kepeihez viszonyitva kb annyi. Képet azt hogy tudok berakni?
2016. febr. 25. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!