Ez milyen eredménynek számít 1 év alatt?
Így néztem ki: [link]
És most így nézek ki:
Egyébként ekkora súlyokkal dolgozok: Fekvenyomás: 102 kg×3 guggolás 122.5kg×5 felhúzás 120kg×5 lehúzás mellhez szélesen: 97kg×5 bicepsz scott padon: 45kg×3 szűk fekvenyomás: 70kg 3×8 tudom hogy nem mind erőgyakorlat de en fontosnak tartom. Előre is köszi a válaszokat. Ja magasságom 176 cm 18 éves vagyok, 73 kg jelenleg. Testzsírom nem tudom mennyi de ha valaki kb meg rudna mondani a keprol annak orulnek koszi!
Vagy én látok rosszul, vagy valóban nincs látható különbség. Vagy rosszak a képek. És biztos, hogy nem tudod helyesen csinálni a gyakorlatokat ezekkel a súlyokkal. Valószínűleg az étrended sem tökéletes. Testzsírod akármennyi is legyen, én biztos sürgősen lemennék 12% köré, már csak azért is, mert gondolom az a cél, hogy minél jobban nézz ki, Ez viszont csak úgy lehetséges ha szálkás vagy. Egy zsíros forma sosem néz ki jól. ( [link] )
És ez nem kötekedés, remélem nem veszed sértésnek és a válaszomból leszűröd, hogy min kell változtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!