Egy ilyen edzést végig lehet tolni 75 perc alatt?
Figyelt kérdés
Váll:
Mellről nyomás 4 sorozat
Oldalemelés 4 sorozat
Hátsó váll peck-deck gépen 4 sorozat
Bicepsz:
Francia rudas bicepsz 4 sorozat
Kalapács bicepsz 4 sorozat
Láb:
Guggolás 3 sorozat
Kitörés 3 sorozat
Lábhajlítás 3 sorozat
Lábnyújtás 3 sorozat
Vádli:
Ülő vádli 4 sorozat
2016. febr. 23. 23:01
1/9 anonim válasza:
Lábhoz én nem tennék semmit, max hasat.
2/9 anonim válasza:
#1: Én még hasat sem... Nálam első nap bicepsz-váll-has, a második csak láb. Böven elég egy napra.
Kérdező: Elméletileg belefér 75 percbe. Gyakorlatilag amit a végére hagysz, már nem lesz kellő intenzitású.
Kérdés, hány edzésnapod van... De sokkal jobban is el lehetne osztani.
3/9 A kérdező kommentje:
Én bírom az ilyen kemény edzéseket. Amúgy heti 2 napra osztom el az edzéseimet.
2016. febr. 23. 23:31
4/9 anonim válasza:
75 perc szerintem ehhez karcsó, ha trisettekbe rakod az első kettőt illetve óriássorozatba a lábat még esetleg beleférhet, de a szettek között sem kéne sokat pihenni
5/9 A kérdező kommentje:
Vállnál és bicepsznél csak 1 percet pihenek. Lábnál pedig másfél percet. Vádlinál csak fél percet.
2016. febr. 23. 23:41
6/9 A kérdező kommentje:
mellről nyomásnál is 1,5 percet. Oldalemelés és hátsó váll az 1 perc.
2016. febr. 23. 23:42
7/9 anonim válasza:
Ennek 60-ba bele kell férnie, nem hogy 75-be. Mehet az egész kör edzésben pörgetve. Láb, váll, bic, láb, váll, bic, pihenő nélkül (amég megcsinálsz 2 sorozatot meg helyet váltasz pihen vagy 2'-t minden izom) végén a vádli szuperszettben egy has vagy alkar gyakorlattal.
8/9 anonim válasza:
Lábra nekem kevés 12 sorozat, és nem edzenék ennyit egyszerre, ez minden csak nem kemény.
9/9 anonim válasza:
Ez benne van 75-ben, a kemény edzés meg relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!