Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti ezekre mit válaszoltok...

Ti ezekre mit válaszoltok hogyha megkérdezik tőletek ezeket?

Figyelt kérdés

"Mit sportolsz?"

"Ugye nem szedsz ilyen bogyókat meg porokat" (ezt az orvos kérdezte)

"Neked szúrnod kéne nem? Mert akkor rohadt jol néznél ki"(ezt a teremben kérdezte egy nyomorék aki fel is ajánl majd vmit)

(tőlem ezt már kérdezték és lebasztam a nyomorékot jól, hogy egy 15 évessel így beszél közben még többet tudok mint ő jóval)

#Válszotok
2016. febr. 21. 22:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Diétánal meg a flabélos megy. Jó cucc.
2016. febr. 22. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:

5-ös, kinyírtál :DDD

Mit sportolsz?" Eedzőtermbe járok, ott elég sok mindent. Olyat még nem mondott senki, hogy nem látszik. Ha mond akkor mi van? "nem látszik. " "majd fog."

"Ugye nem szedsz ilyen bogyókat meg porokat" (ezt az orvos kérdezte) De. Pont lesz*om, hogy tudatlan embereknek mi a véleménye erről.

"Neked szúrnod kéne nem? Mert akkor rohadt jol néznél ki" Kösz,de így is jól nézek ki.

Nem kell ezen ennyit parázni.

2016. febr. 22. 11:47
 13/17 anonim ***** válasza:
A mit sportolsz kérdéssel igazából nem értrm mi a probléma?
2016. febr. 22. 14:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, nagy a tudatlanság, sokan azt hiszik ha szálkás vagy, 45-ös karral, kb kajakos vagy, vagy úszó.
2016. febr. 22. 15:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, az tény, hogy buták. Még a teremben is sok van belőlük. Amikor elmondod, hogy már hány éve gyúrsz, meg szokták kérdezni, hogy hogyhogy nem vagy még kétajtós szekrény? MEg, hogy azt hittem, 3-4 éve kezdted.

Mert azt hiszik, hogy előbb-utóbb ők 50-es karral fognak szaladgálni. Meg lejön a kissrác, fél év múlva nagyobb lesz, mint a terem többsége, körbeugrálják,hogy ez nem semmi, jó a genetikád stb...egy év múlva meg abbahagyja az edzést és eltűnik a süllyesztőben.

A hülye tápkieg reklámok átmossák az agyát az embereknek.

2016. febr. 22. 16:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Az első kérdéssel nincs semmi baj csak kiváncsi voltam.
2016. febr. 22. 17:18
 17/17 anonim ***** válasza:

--gömb--

-Súlyzózok.

-Bogyókat és port is, minden mennyiségben (én egy évszázadban egyszer fordulok meg az orvosnal saját okon, de ha szóba kerül tuti megmondom hogy napi fél kiló fölött is fogyasztottam feherjeport.)

-Azt hallottam hogy a gyehennában most sokan akarnak cuccolni, inkább ott reklámozd az anyagot. De vigyázz hogy csak a közepén szabad agitálni, izzó kénkövön állva, mert különben a démonok idegesek lesznek, behúznak valami sikátorba és jól megdolgoznak.

2016. febr. 22. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!