Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti ezekre mit válaszoltok...

Ti ezekre mit válaszoltok hogyha megkérdezik tőletek ezeket?

Figyelt kérdés

"Mit sportolsz?"

"Ugye nem szedsz ilyen bogyókat meg porokat" (ezt az orvos kérdezte)

"Neked szúrnod kéne nem? Mert akkor rohadt jol néznél ki"(ezt a teremben kérdezte egy nyomorék aki fel is ajánl majd vmit)

(tőlem ezt már kérdezték és lebasztam a nyomorékot jól, hogy egy 15 évessel így beszél közben még többet tudok mint ő jóval)

#Válszotok
2016. febr. 21. 22:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Első kérdésre azt, hogy fát vágok. Ha egy testépítést űző emberen nem látszik, hogy mit csinál, akkor nem tökmindegy? :)
2016. febr. 21. 22:17
 2/17 anonim ***** válasza:
En azt hogy verem a fszom 0-24 be attol vagyok ilyen izmos es aztan a vegtermeket osszekeverem anyatejjel abba van a novekedesi hormon 2-3 ev alatt nez meg hogy meg nonek a kis szarosok
2016. febr. 21. 22:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Lol:'DD
2016. febr. 21. 22:37
 4/17 anonim ***** válasza:
Mind a 3 rendszeres, elsőre azt, hogy nem sportolok, hanem táplálkozom, másodikra azt hogy csak éjszaka, harmadikra meg hogy ha kifizeted, bánja a fa_om. :D Megjegyzem nem doppingolok, tervben sincs, csak jó derülni a reakciókon.
2016. febr. 21. 22:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvosnál vagyok akkor evezős vagyok, és anyám főztje nagyon finom, jó az étvágyam.
2016. febr. 21. 22:48
 6/17 anonim ***** válasza:

Edzeni járok!

Természetesen nem! (ha igaz ha nem)!

A rendőr apám nem örülne neki, hogy illegális szerekkel foglalkozom...

2016. febr. 21. 22:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Súlyzós edzés. <-- Volt, aki erre azt mondta hogy "ÚRISTEN B*ZMEG azt nem szabad"

Sokat eszek. <-- Volt, aki a fehérjeporra hozta a tudjátok, szokásos hülyeségeket.

Mit és van-e benne hatóanyag? :P

2016. febr. 21. 23:11
 8/17 anonim ***** válasza:

Tőlem sosem kérdeznek ilyeneket, persze miért is tennék, s amúgyis remete vagyok, aki terembe se jár.

Az első unalmas.

A másodikra közölném, hogy nem. De ha rájövök, hogy a fehérjeporra gondol, akkor kioktatom, hogy kicsit jobb cucc, mint amit ő szokott venni a boltban, hacsak nem sokkal egészségtudatosabb, mint én, de az ritka.

A harmadiknál pedig kifejteném a szokásos elképzelésemet a fitt, erős, csinos öregkoromról, 100 éves szülinapi hegymászással és a Guiness-rekord élethossz megdöntésével kapcsolatban. Hosszan akarok viszonylag jól kinézni, nem röviden, szétcseszve magamban valamit. Ahogy motorozni is sokáig és élvezetesen akarok, nem gyorsan és menőzve...

Sokat rontana a motivációmon, ha optikailag semmi látszatja nem lenne az edzéseknek, de azért nem elsősorban azért csinálom. Ez a hozzáállás egyeseket tuti meglepne, pedig szerintem igen logikus.

2016. febr. 21. 23:34
 9/17 Cortez70 ***** válasza:
Zumbázok és hulahoppozok. Néha foci. Ettől megnyugszanak a kérdezők, főleg a dokik. Az nem tűnik fel nekik, hogy akkor hogy van 44-es full eres karom. Ennyire idióták.
2016. febr. 22. 04:08
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha tudatlan rokon, igen, de a hülye ismeretlennek, akivel először futok össze inkább nem mondok semmit.
2016. febr. 22. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!