Ti ezekre mit válaszoltok hogyha megkérdezik tőletek ezeket?
"Mit sportolsz?"
"Ugye nem szedsz ilyen bogyókat meg porokat" (ezt az orvos kérdezte)
"Neked szúrnod kéne nem? Mert akkor rohadt jol néznél ki"(ezt a teremben kérdezte egy nyomorék aki fel is ajánl majd vmit)
(tőlem ezt már kérdezték és lebasztam a nyomorékot jól, hogy egy 15 évessel így beszél közben még többet tudok mint ő jóval)
Edzeni járok!
Természetesen nem! (ha igaz ha nem)!
A rendőr apám nem örülne neki, hogy illegális szerekkel foglalkozom...
Súlyzós edzés. <-- Volt, aki erre azt mondta hogy "ÚRISTEN B*ZMEG azt nem szabad"
Sokat eszek. <-- Volt, aki a fehérjeporra hozta a tudjátok, szokásos hülyeségeket.
Mit és van-e benne hatóanyag? :P
Tőlem sosem kérdeznek ilyeneket, persze miért is tennék, s amúgyis remete vagyok, aki terembe se jár.
Az első unalmas.
A másodikra közölném, hogy nem. De ha rájövök, hogy a fehérjeporra gondol, akkor kioktatom, hogy kicsit jobb cucc, mint amit ő szokott venni a boltban, hacsak nem sokkal egészségtudatosabb, mint én, de az ritka.
A harmadiknál pedig kifejteném a szokásos elképzelésemet a fitt, erős, csinos öregkoromról, 100 éves szülinapi hegymászással és a Guiness-rekord élethossz megdöntésével kapcsolatban. Hosszan akarok viszonylag jól kinézni, nem röviden, szétcseszve magamban valamit. Ahogy motorozni is sokáig és élvezetesen akarok, nem gyorsan és menőzve...
Sokat rontana a motivációmon, ha optikailag semmi látszatja nem lenne az edzéseknek, de azért nem elsősorban azért csinálom. Ez a hozzáállás egyeseket tuti meglepne, pedig szerintem igen logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!