Fiuk! Oszinten. Mi a jobb: ha egy lanyon van egy kis felesleg mondjuk csipo, has, comb tajon de legalabb van melle is, vagy ha amugy tokeletes alaku de nincs semmi melle?
Bár nem vagyok fiú, a nők jobban tetszenek és véleményem is van.
Nos, ez nem ilyen egyszerű. Van, aki még ducin is szexi (pedig én igazán nem szeretem a kövéreket) s van, aki sehogyan se néz ki jól.
A semmi mell nekem már ront a tökéletes alakon, legalább egy kicsi formás legyen neki, azzal nincs semmi baj. Egy kicsit nagyobbtól indul az ideális számomra, C kosár fölött már erősen nőfüggő, de hamarosan eléri az "inkább ne lenne semmi" szintet. Mivel ez ízlésfüggő. Van, akinek inkább a kicsi mell jön be, nekem a közepes, de a szép kicsi is elmegy, a semmi mindössze megérthető, neki ez jutott, de attól még szépséghiba a szememben.
Úgyhogy az összkép számít, ezt így nem lehet megmondani. De kifejezetten mellrajongó vagyok, legyen azért valami, így a második problémás. De van olyan test, ami mell nélkül is szebb, mint egy nem szexi módon hájpacnis...
Ha mondjuk a has körvonala megvan már az elég. Annál ne nagyon legyen szálkásabb de 'tömegesebb' se.
Mintha, csak én írtam volna.
Mi számít egyébként tökéletes alaknak? Mert van, akinek a telt tetszik.
Nekem pl. egyik nagymellű, avagy telt lány sem tökéletes. Alapból a vékony tetszik. De ez relatív.
Egyébként is miért mindenki hiszi azt, hogy minden fiúnak a mell számít? ...minél nagyobb legyen?
Nekem sokkal fontosabb az alak (most arcot figyelmen kívül hagyva), a mellnél pedig éppen az a kikötésem, hogy ne legyen nagy, inkább kicsi, vagy közepes, de formás.
Vagy inkább ne legyen neki "semmi" melle. Nem mell centrikus vagyok. A felesleg pedig egyáltalán nem tetszik. Sehol!
Tehát a 2. variáció.
Sőt még a fenéknél is így vagyok. Tetszik a kicsi fenék, viszont a nagy nem. Nálam a kicsi, formás a nyerő. Illetve még nagy hangsúly van nálam a lábakon is (szintúgy vékony), vagy a lapos hason.
Ezt a kérdést sport kategóriába írtad, eddig pedig én a simán vékonyról beszéltem. A sportos alak nekem szintúgy bejön, lehet tökéletes, ha szép formás stb, de csak egy mértékig. Úgy mondanám, hogy a vékony, enyhén sportos alak jön be.
Egyébként pedig mi okom lenne ismeretlenül hazudni? :D
A % arányom pedig hidegen hagy. Nem feltétlen kell mindenkinek egyet értenie velem, főleg nem egy ilyen kérdésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!