Nincs rajtam sok felesleg, mégis narancsbőrös a combom és a fenekem, mert nincs rajta izom. Milyen sportokkal gyakorlatokkal tudnám ezt megoldani?
Nincs vastag combom, talán a fenekem picit nagy, és valamennyire formás, de csak mert fiatal vagyok. A combom viszont már narancsbőrös, és a fenekem is kezd, és ez nagyon zavar. Futással érek valamit esetleg? Most hohy ilyen jó idő van, kedvem lenne hozzá. Vagy hatásosabb az erősítés, és nézzek workout videókat, és azok alapján csináljam?
Köszönöm előre a válaszokat. 15/L
Erősítő edzések (guggolás, kitörés) hozzá megfelelő tápanyagbevitel.
Ha narancsbőrös vagy, az inkább glutén vagy tejérzékenységre utal, nem arra, hogy nincs a combodon izom.
De tényleg nem vagyok izmos. Tehát akkor mi a hatékonyabb:
Futás
Vagy különböző erősítések?
+elkerülöm a szemét kajákat. :)
Szerintem olyan nincs, hogy valaki 'nem izmos'.
Vékony ázsiai nőkön mennyi izom van? Senki sem izmos, a világon mindig is a karcsú volt a jellemző (és egészséges), mostanában lett esztétikai divat az izmosság a testépítéssel és fitnesz iparral, illetve az elhízás a nyugati életmóddal.
De a narancsbőr az inkább anyagcserezavar vagy gyulladás. Lehet ám próbálkozni rágyúrni izmokra, sőt az tényleg jó, de hogy tömegnövelő étrend mellett mennyire fog eltűnni ez a 'narancsbőr', nos hinni kell benne.
Aztán ha esetleg nem jön be, akkor változtatsz másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!