166 cm vagyok, es van rajtam jocskan felesleg. Hogy lehet hogy megis 27-28-as nadragot hordok? A hasam sem olyan nagy, viszont a combjaim elegge. Na meg a fenekem is. Olyan 65-70 kg vagyok. Elnezest az ekezetekert, koszonom elore is a valaszt! 16\L
nem tudom, talán ahol veszed a nadrágokat, másabb a méretezés
nekem is van ahol 26-os, van ahol meg 24-es méret kell
Úgy, hogy valószínű, hogy csak te látod nagynak a combjaidat és a fenekedet.
27-es méret kb. 90-92 centi csípőt, max. 52 centi combot és karcsú 61-63 centi derekat jelent. Ezek az adatok még véletlenül se számítanak soknak 166 centihez.
úgy, hogy alacsony vagy. én több mint 10 centivel vagyok magasabb nálad, nem vagyok kövér és úgy hordom ezt a méretet. egy alacsony lány arányaiban mindig kisebb, kisebb méretre van szüksége. biztos nem túl széles a csípőd, attól még a combod lehet vastagabb, mivel ezek a nadrágok általában elég sokat tudnak tágulni. ha a csípődre felmegy, onnantól már beleférsz.
amúgy meg felesleges ezen agyalni, ez csak egy szám. ha nem tetszik, amit a tükör mutat, akkor fogyj le.
Ki van zárva, hogy vastagok legyenek a combjaid vagy nagy legyen a feneked. Mekkora a csípőméreted?
Én 165 cm és 54 kg, de fenékre és combra hízós, ezért 29-es nadrágot hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!