Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Combfix csak a felesleg...

Combfix csak a felesleg nélküli lábon mutat jól?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. A formás,feszes, izmos lábon mutat jól. Nem csak a hájas combon néz ki hülyén, hanem a szalámirúd lábakon is.
2014. febr. 6. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
7%

Nem. Combfix a HÁLÓSZOBÁBAN mutat jól!

Enyhén szólva közönséges, ha az utca embere meg tudja mondani, hogy épp combixet vagy harisnyanadrágot húztál magadra.

2014. febr. 6. 23:29
 3/6 A kérdező kommentje:
természetesen nem úgy gondoltam hordani, hogy mindenki szeme láttára...
2014. febr. 7. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor meg pont ugyanannyira mutat, mint egy normál harisnyanadrág!

Túlsúllyal rendelkezők is bőven hordanak harisnyát.

A lényeg: a szoknya fazonja és hossza hozzá.

2014. febr. 7. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezt értem! :) Nem mindenkinek akarom mutatni, maximum egynek! :)

De nem szorít kicsit ott, ahol a csipke van? Mert ha nem izmos a láb, de nem is csont és bőr, akkor azért szoríthatja ott a bőrt is... Ami miatt úgy nézhet ki, mintha hájas lenne. Vagy nem tudom, mennyire érthető, ahogy fogalmaztam.

2014. febr. 8. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyat válassz, ami nem olyan szoros. Sajnos azt csak harisnyakötő tartja meg, amik vannak magában hordható gumis combfixek, azok általában csak a szálkásan izmos lábon nem csinálnak hurkákat, de sokszor még azon is kicsit bevágnak. Nekem izmos a lábam, de így sokat bajlódok a combfixekkel, mert vagy túl szoros vagy lecsúszik. Úgyhogy én is inkább csak a hálószobában veszem fel arra a pár percre.
2014. febr. 8. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!