Váll edzés. Jó így vagy ez sok?
Figyelt kérdés
Bár nincs rajtam nagy izomtömeg de úgy vettem észre hogy a vállam az ami le van maradva. Oldalemelés 18-12, előreemelés 18-12, oldalemelés döntött padon 18-12, állig húzás 20-15, mindegyikből 4 sorozat. Olvastam hogy a vállat le lehet edzeni 10-12 sorozatból szóval nem sok rá a 16 sorozat 1 perces szünetekkel?2016. febr. 21. 10:32
1/3 anonim válasza:
Nem jó. Kéne egy nyomó gyakorlat, pl vállból vagy mellről nyomás, az oldalemelés maradhat, és kéne a hátsó deltára is egy gyakorlat, pl oldalemelés döntött törzzsel, az állig húzás is jó, de én nem vagyok a híve, vállvonogatást jobban szeretem.
2/3 A kérdező kommentje:
Írtam hogy oldalemelés döntött padon az hátsóra megy(lehet hülyén fogalmaztam azért értetted félre:D). És ha az állig húzást lecserélném vállból nyomásra és az menne 20-15ös ism. számmal?
2016. febr. 21. 10:38
3/3 Cortez70 válasza:
Nálam oldalemelés megy, majd nyomás (vagy egykezes kézisúlyzókkal vagy rúddal mellről), majd megint pár sorozat oldalemelés gépen, a végére meg a hátsó részre döntött törzzsel oldalemelés. Előre ritkán emelek, kap az eleget a fekvenyomáskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!