Milyen fehérjét vegyek?
Figyelt kérdés
Ittam scitec fehérjét, de isolatumos volt és kicsit felborította a hormonháztartásomat. 4 hónap után.
100/91 volt a fehérjetartalom. Jó minőségű. A fehérjét lehet pótolni bcaa-val? Mert az is ugyanaz állítólag csak egyből felszívódik.
2016. febr. 20. 18:35
1/29 anonim válasza:
"kicsit felborította a hormonháztartásomat. "
???
2/29 A kérdező kommentje:
A mellbimbóm kicsit keményedett volt, de már lejjebb ment mert abbahagytam, a hajam meg kicsit hullott.
2016. febr. 20. 18:37
3/29 A kérdező kommentje:
Mert isolatumos volt, ami testo szintet növel.
2016. febr. 20. 18:37
4/29 Cortez70 válasza:
Fakequestion 250-et szedjél kérdező. Az való neked.
5/29 A kérdező kommentje:
Mi a bajod?xd
2016. febr. 20. 18:48
6/29 anonim válasza:
Az ilyen scitec izolátumokkal vigyázz, énis szedtem egy időbe, és arra ébredtem, hogy körülmetélt a fehérjés vödör.
7/29 Cortez70 válasza:
Nekem semmi, de te idióta vagy.
8/29 anonim válasza:
melyik boltba lehet venni ilyen tesztoszteron növelős fehérjekoxot? nekem is kell
9/29 A kérdező kommentje:
Ez nem kox..xd Ezt mindenki tudja hogy ami isolatumos, az kicsit tesztot novel. Scitec IsoGreat a neve.
2016. febr. 20. 18:57
10/29 Cortez70 válasza:
Az izolátum is ugyanolyan tejsavóprotein csak kevesebb benne a tejcukor és a tejzsír. Több szűrésen megy keresztül. Ennyi. Ettől még nem lesz csodaszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!