Milyen fehérjét vegyek?
Figyelt kérdés
Ittam scitec fehérjét, de isolatumos volt és kicsit felborította a hormonháztartásomat. 4 hónap után.
100/91 volt a fehérjetartalom. Jó minőségű. A fehérjét lehet pótolni bcaa-val? Mert az is ugyanaz állítólag csak egyből felszívódik.
2016. febr. 20. 18:35
11/29 A kérdező kommentje:
Hát pedig attól volt. Abbahagytam lejjebb ment a csomó. + meg is dobott rendesen. 75-ről 93 ra. 5 hónap alatt, és vékony típusú vagyok. Kreatin meg még nem volt, és semmi más kieg. Vagy ez természetes? Mondjuk a túlzott hús evésem miatt is lehetett, mert megnyomtam azt is nagyon.
2016. febr. 20. 19:05
12/29 anonim válasza:
#6 Fehérjés vödör körülmetélt. :D
Ha a hülyeség magabiztossággal párosul, az végzetes (l. kérdező).
15/29 A kérdező kommentje:
Mi az anyátok van, valami scitec eladók vagytok? :) haha nagyon úgylátszik, hogy így véditek.
2016. febr. 20. 19:08
16/29 anonim válasza:
A fehérjétől nem lehetnek ilyen tüneteid, mástól lehetett, ezt értsd meg.
Nem a Scitec-et támogatjuk, nem csak ez az egy fehérje létezik. :)
17/29 Cortez70 válasza:
Mhn wheyt iszok, én attól növök töki. ;)
18/29 A kérdező kommentje:
A bcaa helyettesíti az edzés utáni bevitt fehérjét?
2016. febr. 20. 19:14
20/29 anonim válasza:
Igen. Csak hatszor drágább, de hidd el, tízszer olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!