Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan szedjek fehérjét/kreati...

Szente07 kérdése:

Hogyan szedjek fehérjét/kreatint hogy a szüleim ne vegyék észre?

Figyelt kérdés
En pl az edzőtermi öltözőszekrényben tartanám dexa kulcsot vissza kell adni es akkor más használja. Ötletek?

2016. febr. 13. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó a kajád egyáltalán?
2016. febr. 13. 23:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne titkold előlük.
2016. febr. 13. 23:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen
2016. febr. 13. 23:16
 4/11 anonim ***** válasza:

--gömb--

Mondd meg hogy ilyet fogsz szedni oszt jóvan.

2016. febr. 13. 23:29
 5/11 Valter6672 ***** válasza:
annó amikor voltam vagy 15 éves én a nővérem szekrényébe tároltam a kreatint, utána volt tömegnövelőm..azzal lebuktam, nem is nézték jó szemmel.. :D de azóta beletörődtek (így 22 éves koromra) és szerencsére nem is buták és nyitottak ilyen téren, bár apám mindig azzal jön amikor meglátja a tablettákat hogy... "csak szedjed azokat a gyógyszereket..." :D valahol a házba csak eltudod dugni azt a dobozt... :)
2016. febr. 14. 01:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt gondolom hogy nem lehet hogy 1 bizonyos kulcsot csak nekemvadnak ki és más nem használhatja a szekrényt vagy igen ?
2016. febr. 14. 06:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a fehérjét meg cht elfogadták, kreatint meg kisebb dolgokat pedig a sulitáskámban tároltam :) De ez talán fél évig volt, utána azt is elfogadták most meg már..
2016. febr. 14. 08:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább magyarázd el nekik miért van szükséged ilyenekre. Engem is érdekelne. Nem vagyok otthon ebben a témában, de szerintem amit ezekre költesz költhetnéd pl. minőségibb étkezésre is.
2016. febr. 14. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem valószínű hogy ezért kapni fogsz egy kulcsot :D

Valahol a házban amúgy is biztos el tudod dugni.

Nekem régen azt mondták inkább igyam ezt és edzek mint hogy cigizzek és az utcán lógjak

2016. febr. 14. 11:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Az edzőteremben általában van büfé. Vegyél ott, és meg van oldva. Mondjuk kicsit költségesebb is sajnos, de ha nincs más...
2016. febr. 20. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!