Miért nem vagyok éhes?
Mindig ez van.. Szépen leedzettem, edzés után ment 200g csirke, 250g krumpli, zöldség, kis majonéz.
Ez 3 órája volt és még mindig úgy érzem, hogy tele vagyok és nem bírok enni. Pedig nagyon kellene, mert van még az esti 250g túró turmix, amit csak lehúzok egybe és van még egy kaja.. Miért van ez? De mindig. Utálom erőltetni a kaját, főleg a ch nem megy le, pedig könnyen hízó típus vagyok.
Én is érzek sok mindent. Úgy érzem, hogy megtudnék enni még tudnék még vagy 100 gramm rizs 150 gramm csirkemellet, pedig 1 órája fejeztem be. ÉS mindezt úgy mondom, hogy közben nem vagyok éhes.
Saxx, az a 200 g zsír miből megy?
40gramm ch és 200g zsír az nekem van, ha alaposan jóllakom :D Nagyon könnyű, simán lenyomnék 10g ch-t és 300 g zsírt is, csak legkésőbb a 2. napon zöldséghiányom lenne és felmenne a ch. Akár (érzésre, nem kalóriát vagy tápanyagot nézve) éhezem is már, ha nagyon kell, de a zöldséget nem adom.
Ami a fő kérdést illeti, azért, mert ilyen vagy. Átlagolni kéne minket, én simán éhes tudok lenni a kalóriaigényemen felül éve is, főleg, ha reggelizem és szénhidrátot is sokat eszem.
Sokakhoz hasonlóan simán tudok enni akkor is, ha nem vagyok éhes (persze van jóllakottsági fok, amikor már nem, de nálam ezt nehéz elérni). Erre olykor szükség is van. Van ember, aki a saját étrendjén soha nem éhes...
Persze nagyon térfogatos ch-t enni az problémás lehet. Ilyenkor ajánlják a zsír emelését, ha az megfelel az adott embernek. Valahogy be kell vinni a szükséges energiát, ha fejlődni akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!