Miért nem vagyok éhes?
Figyelt kérdés
Mindig ez van.. Szépen leedzettem, edzés után ment 200g csirke, 250g krumpli, zöldség, kis majonéz.
Ez 3 órája volt és még mindig úgy érzem, hogy tele vagyok és nem bírok enni. Pedig nagyon kellene, mert van még az esti 250g túró turmix, amit csak lehúzok egybe és van még egy kaja.. Miért van ez? De mindig. Utálom erőltetni a kaját, főleg a ch nem megy le, pedig könnyen hízó típus vagyok.
2016. febr. 20. 20:28
1/19 anonim válasza:
Én 2 szendvicset ettem ma én nem lett semmi. Ha nem kell ne egyed. Max nem nősz. De nem kell mindenkinek izomállatnak lenni.
2/19 anonim válasza:
A tömegelés arról szól, hogy többet kell enni, mint amit igényelsz. Ha a napi igény megvan, akkor nincs éhségérzet. Ha nem bírod erőltetni a ch-t, akkor emeld meg a zsírt. 10 g lenmagolaj kb. 25 g rizst kivált.
3/19 A kérdező kommentje:
Első, ha nem az izmosodás a cél, akkor mi a tarka bréért írtam a Testépítésbe?
Most fogok enni, akkor is megeszem, csak mindig ez van és utálom erőltetni.
2016. febr. 20. 20:40
4/19 anonim válasza:
"Ha a napi igény megvan, akkor nincs éhségérzet"
Akkor tévedsz.
5/19 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy ez szerintem sem pontos, mert amikor valaki nem sportol és elhízik az is a napi igényén felül eszik.
2016. febr. 20. 20:45
6/19 anonim válasza:
Egyes vagyok, csak arra céloztam, hogy ha nehezedre esik végképp, akkor nem muszáj erőltetni.
7/19 anonim válasza:
Aki meg elhízik az olyan fajta vagy túleszi az igényét pusztán élvezetből.
8/19 anonim válasza:
Régebben sokszor erőltetettem, hányingerem volt, de ettem, akkor ment napi 600 gramm ch is, mellé 100 gramm zsír, most inkább 40 gramm a ch, 200 gramm a zsír, ugyan úgy jó, de nem vagyok rosszul a kajától.
9/19 A kérdező kommentje:
40g ch és 200g zsír? Ezt, hogy csinálod?
2016. febr. 20. 20:56
10/19 anonim válasza:
Aki nem sportol és elhízik, az jellemzően hulladék kaján él, fehérjetartalom nélkül. El lehet hízni úgy is, hogy közben nem fedezed a napi igényed, ha aránytalanul sokat viszel be ch-ból, (ami zsírrá alakul) fehérjéből és vitaminból meg annyit sem, hogy a szervezet normálisan működjön, aminek az eredménye a folyamatos éhségérzet. Bár abban nem vagyok biztos, hogy TV előtt tespedő dagadékok a hagyományos értelemben vett éhségből zabálnak, lehet náluk többnyire pszichés oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!