Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha edzés után fehérjét iszom,...

Ha edzés után fehérjét iszom, éhes maradok. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogyha edzés után fehérjét iszom (30g) éhes maradok. Miért lehet ez?

Fehérje 100% Whey PP

2016. febr. 4. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Utána kéne még szilárd étkezés is. Egy kis wépépé nem elég.
2016. febr. 4. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
En is ehes maradok... Nem csak edzes utan ha reggel iszom akkor is ugyanúgy.... Mert nem laktat ...
2016. febr. 4. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Mivel szinte semmi kalóriát nem viszel be, nyilván éhes maradsz... Illeve van, aki a semmivel is jóllakik, de a többség azért nem.

Én edzés után nem vagyok éhes, de kicsit később azért igen. Úgyhogy eszem. 30 gramm fehérje nekem is ritkán elég (max akkor, ha aznap már sokat ettem).

2016. febr. 4. 15:44
 4/9 Szabi.L ***** válasza:

Ez függ a súlyodtól/magasságodtól. De egy adag fehérjével én sem lakom jól, főképp nem edzés után. :)

Nekem a turmixba megy 40g fehérje( az kb. 60g wpp) és ch is, az változó.

2016. febr. 4. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert az nulla, ch is kell mellé plusz utna szilárd kaja.
2016. febr. 4. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
mert enni is kell utána. Meg ha már edzés után mindenképpen iszol valamit akkor ne csak fehérje legyen hanem ch is. Edzés után úgy fél órával-órával ha bírsz mehet a kaja.
2016. febr. 4. 16:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. febr. 4. 17:02
 8/9 Cortez70 ***** válasza:
Enni kell nem sokkal utána, ilyen egyszerű.:)
2016. febr. 4. 17:37
 9/9 FrankySj válasza:
Nem helyettesít egy komplett étkezést. Én megiszok edzés előtt 20 grammot, edzés után 60-at, közben 1 liter bcaa, mégis lecsusszan utána egy fél kiló csirkemell, meg hal, meg rizs, meg egy adag somlói, ha már nem bírom és csalnom kell. :D
2016. febr. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!