Ha edzés után fehérjét iszom, éhes maradok. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogyha edzés után fehérjét iszom (30g) éhes maradok. Miért lehet ez?
Fehérje 100% Whey PP
2016. febr. 4. 15:11
1/9 anonim válasza:
Utána kéne még szilárd étkezés is. Egy kis wépépé nem elég.
2/9 anonim válasza:
En is ehes maradok... Nem csak edzes utan ha reggel iszom akkor is ugyanúgy.... Mert nem laktat ...
3/9 anonim válasza:
Mivel szinte semmi kalóriát nem viszel be, nyilván éhes maradsz... Illeve van, aki a semmivel is jóllakik, de a többség azért nem.
Én edzés után nem vagyok éhes, de kicsit később azért igen. Úgyhogy eszem. 30 gramm fehérje nekem is ritkán elég (max akkor, ha aznap már sokat ettem).
4/9 Szabi.L válasza:
Ez függ a súlyodtól/magasságodtól. De egy adag fehérjével én sem lakom jól, főképp nem edzés után. :)
Nekem a turmixba megy 40g fehérje( az kb. 60g wpp) és ch is, az változó.
5/9 anonim válasza:
Mert az nulla, ch is kell mellé plusz utna szilárd kaja.
6/9 anonim válasza:
mert enni is kell utána. Meg ha már edzés után mindenképpen iszol valamit akkor ne csak fehérje legyen hanem ch is. Edzés után úgy fél órával-órával ha bírsz mehet a kaja.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. febr. 4. 17:02
8/9 Cortez70 válasza:
Enni kell nem sokkal utána, ilyen egyszerű.:)
9/9 FrankySj válasza:
Nem helyettesít egy komplett étkezést. Én megiszok edzés előtt 20 grammot, edzés után 60-at, közben 1 liter bcaa, mégis lecsusszan utána egy fél kiló csirkemell, meg hal, meg rizs, meg egy adag somlói, ha már nem bírom és csalnom kell. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!