Mit (t) egyek, hogy ne legyek éhes egy óra múlva?
Röviden ,tömören a rizs+csirke kombó nem laktat, max egy órára.
Mondjuk rizst amúgy is kb heti 1-2x eszek mert szálkásítok épp. De se a rizs+csirke, sem a zöldség+csirke, sem a rizs+csirke+zöldség kombó nem laktat igazán.
Edzés után 7kor vacsoráztam kb. 200g csirkemell+uborka,lilakáposzta,paradicsom kombó és már éhenhalok. Mit tudnék dobni a zöldség mellé,ami nem rizs és nincs tele ch-val? Mert tojást meg nem ehetek egész nap..
Amúgy napközben nem vagyok éhes, tojást, tonhalat, zöldséget, csirkét, néha rizst, spenótot ,néha tk.pékárut,sonkát, túrót ,zabot eszek nagy vonalakban. Mit tudnátok javasolni,amivel nem egy órára lakok csak jól?
Emberfüggő. A háztartásomban 2 emberből 2 nem egy óra múlva, de azonnal még éhesebb lesz mondjuk 800 kcaltól, összetételtől függően. Ezért sem eszünk egy nap sokszor, nem működik. Van, akinél ez van, az evések számán s egyben a méretén vagy az időzítésen kell változtatni.
Én magam évekig kísérleteztem, hogyan tudok nem éhezve szálkásítani, kemény dió vagyok.
A zöldség nem laktat. Próbáltam. Több kilót, sok zsírral. Hiába. Mondjuk akkor nem volt hozzá valamirevaló fehérje :D
Ki kell tapasztalni, neked mi jön be, ez van. Nekem a nagyon pici inzulinválaszú ételek (zsíros fehérje, főleg tojás), olykor térfogatosan (sok zöldség). S a pici kalóriadeficit vagy sok mozgás, különben végem.
(Miközben a fogyókúrásban jönnek a tinilányok, hogy ők szétpukkannak 700 kcaltól... De tényleg nagy a szórás az emberek között. Van étrend, amin az egyik ember roppant jóllakottan koplal, nem bír enni s a másik minimális deficit mellett is éhes.)
120g fehérje
100 körüli ch, de nem mindig érem el
50-60g zsír
1600kcal max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!