Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit (t) egyek, hogy ne legyek...

Mit (t) egyek, hogy ne legyek éhes egy óra múlva?

Figyelt kérdés

Röviden ,tömören a rizs+csirke kombó nem laktat, max egy órára.

Mondjuk rizst amúgy is kb heti 1-2x eszek mert szálkásítok épp. De se a rizs+csirke, sem a zöldség+csirke, sem a rizs+csirke+zöldség kombó nem laktat igazán.

Edzés után 7kor vacsoráztam kb. 200g csirkemell+uborka,lilakáposzta,paradicsom kombó és már éhenhalok. Mit tudnék dobni a zöldség mellé,ami nem rizs és nincs tele ch-val? Mert tojást meg nem ehetek egész nap..

Amúgy napközben nem vagyok éhes, tojást, tonhalat, zöldséget, csirkét, néha rizst, spenótot ,néha tk.pékárut,sonkát, túrót ,zabot eszek nagy vonalakban. Mit tudnátok javasolni,amivel nem egy órára lakok csak jól?

2016. jan. 19. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amit írtál makrókat, az 1400 kcal körülre jön ki. Az elég kevés. Nem tudom, mekkora vagy s milyen gyorsan fogysz, de lehet, hogy jobb lenne csökkenteni a kalóriadeficitet.
2016. jan. 20. 22:09
 12/14 A kérdező kommentje:
80 kg vagyok ,kb 25÷ testzsír, szóval lenne mit leadni. Régebben bevált az 1500-1600kcal,bár igazad van ,nem mindig érem el ezt sem(nem szándékosan). De ma pl megvolt az 1600, a fehérje 140 lett,a ch 117, zsír 53.
2016. jan. 20. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem speciel ugrál a kalóriabevitelem (mivel sosem hagyom magam éhesen, de nem mindig a leglaktatóbb ételeimet eszem), de a testépítők azért általában stabilabban esznek, 1400 és 1600 azért nem ugyanaz (s ha a makróid minimumát nézem, 1400 sincs). Ha éhes vagy és még 1300-nál jársz (ha már nincs pontosan kiszámolt és betartott étrended, ami speciel nekem nem tűnik még gondnak, csak nagyjából legyen jó), akkor egyél még.

Írták az étkezések számát, no igen, van, akinek azon is érdemes változtatni, mert a kicsi étkezéstől csak éhes lesz, a nagyokkal lakik jól. Ezzel eltávolodunk a tipikus testépítő étrendtől, de biztos van, akinek erre van szüksége, legalábbis némi átcsoportosításra, hogy pl. vacsorára több jusson vagy valami. Én ettem már napi 5-ször és 2-szer is, mindkettő működött, mivel az ebéd mindig nagy volt és a vacsora sem apró, s nálam ez kell a jóllakáshoz. Ki kell tapasztalni, hogyan jó. Legalábbis aki nem akar éhezni, de nem lakik jól akárhogyan, annak igen.

2016. jan. 20. 22:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Kicsit akkor majd emelem a bevitelt vagy megvariálom a dolgokat,mert napközben nincs gond,csak este. Kitalálok valami táplálóbbat estére,ami még belefér. Köszi a válaszokat. :)
2016. jan. 21. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!